2777
2789
عنوان

میخوام برا کارت ملی اقدام کنم

51 بازدید | 9 پست

عکس و اونجا میگیرن؟ اگه بخوام خودم عکس بدم قبول میکنن؟ 🚶🏻‍♀️

من نمیخوام قیافه ی ۱۶ سالم و پیرزن نشون بدن😐😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

خودشون ی عکس فوق العاده زیبا ازت میگیرن 🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون ی عکس فوق العاده زیبا ازت میگیرن 🦦

من نمیخوامممم😂😂

بابا چی میشه آخه خودم برم عکس پرسنلی با حجاب اسلامی بگیرم یه جای دیگه

آره اونجا میگیرند  کارت ملی عکسش معروفه...

همون دیگه نمیخوام عکس سم ازم بگیرن 😂

من نمیخوامممم😂😂 بابا چی میشه آخه خودم برم عکس پرسنلی با حجاب اسلامی بگیرم یه جای دیگه

نمیشه امکان ندارع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
🥲 برا شناسنامه هم اونطوره؟ 

ن شناسنامه خودت میری عکس میگیری