2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

290 بازدید | 26 پست

شما برای مدیریت اقتصادی تو خرید خونه چکارایی انجام میدید که مفید بوده؟ 

مثلا من گوشت و مرغ و کلا پروتیین همیشه چون خودمون(خونه ی بابام اینا) بسته بندی از شهروند میگرفتیم اصلا باز از مغازه خوشم نمیاد ولیظاهرا قیمتش خیلی فرق داره و الان برلی سرخونه و زندگی خودم باید مدیریت کنم باتوجه به قسط و اینا که داریم 

شما هرتحربه ای دارید بگید خوشحال میشم

ممنونم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چجوری مدیریت کنی؟چیزایی ک نیاز نداری نخر همین

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
بسته بندی ها همیشه گرونتر هستن  مثلا من حبوبات همه رو فله میخرم بجز لپه بسته بندیش بهتره

اهان پس حواسم به حبوبات هم باشه 

ممنونم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

من این ماه بشدت مریضی کشیدم اینقدر خالی ام که حد نداره...من همه خرید هارو مینویسم و سعی میکنم  هر موادی رو از،ی فروشگاه ک ارزون تره بخرم مثلا گوشت مرغ و ماهی از یک جااا.... بعدش سبزی و میوه از یکجا

چقدر خوشم اومد از تایپکت.بعضیا تا ازدواج میکنن میخوان عقده خونه پدرشوهرن رو خونه شوهر دربیارن🙄

شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم شدی،همه ی منظورَم.عشقم و دخترم تنها دارایی منید😍

😂😂🤦🏻‍♀️انصافا گوشت بسته بندی با گوشت تازه مغازه چه فرقی داره ؟؟؟

تلاش کن مرغ دولتی بخری بجا کیلویی ۹۰ تومن کیلویی ۷۵ تومنه 

گوشت منجمد اگه باهاش مشکلی نداری میتونی بخری کیلویی 300 گوسفندی 

گاوی هم ۱۵۰ 

حتما به مایع ظرفشویی سرکه اضافه کن    

دو سوم مایع 

یک سوم سرکه 

هم ظرفها تمیزتر میشه هم صرفه جویی در مصرف آب و مایع هست 

چون مایع غلیظ زمان بیشتری برای آبکشی میخواد 

برای خانم های که ماشین ظرفشویی ندارن.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

بعضی از خرید ها ماهانه باید انجام بدی بعضی خریدها هفتگی یادداشت کن چی لازم داری که بیشتر از نیازت نخری که خراب بشی و دور بریزی که اسراف بشه اول هر هفته لیست غذاهایی که هر هفته میخوری رو بنویس و نسبت به اونها مواد غذایی بخر