nannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 581 عنوان آدم تنبل 114 بازدید | 15 پست روزانه چقدر خونتون کار میکنید؟ ما خونمون ۲۰۰ متره حدودا من واقعا نمیرسم که همیشه تمیز کنم😢😢😢😢شماها چطوری به کارای خونتون میرسد؟ 1402/05/12 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0000abnabat عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 4154 تو یه روز که سخته مثلا هرروز جارو برقی گردگیری هست یروز سرویسارو میشوریم بروز اشپزخونه رو تمیز کاری میکنیم طی میکشیم هر روز یکاری
nazskin عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2965 چدنهای گاز رو چجوری تمیز میکنید؟ من با سیم ظرفشویی و تاید میشورم ولی دستم درد میگیره. راه ساده تر هست؟ مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26023 بنام خدا همش دستمال به دست آخرم کثیف پنجاه متره خونه کوچیک واقعا دائم ریخت و پاش میشه😑 تمیزش کن ولی ریخت و پاش باشه حالا باز میشه سریع جمعش کرد .اثاث های اضافت راهم همه را جمع کن سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26023 چدنهای گاز رو چجوری تمیز میکنید؟ من با سیم ظرفشویی و تاید میشورم ولی دستم درد میگیره. راه ساده تر هس ... سالی یه بار میذارم تو محلول لوله بازکن برق میوفته . سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کوفتتتتت عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 خونه های بزرگ دیرتر کثیف میشه دیرتر تمیز خونه ما۳۶۰ متر ی روز فقط صرف جارو کردنش میشه
nannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 581 تو یه روز که سخته مثلا هرروز جارو برقی گردگیری هست یروز سرویسارو میشوریم بروز اشپزخونه رو تمیز کاری ... من اصلا مخم نمیکشه خونه بزرگ رو طی بکشم 😩
nannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 581 خونه های بزرگ دیرتر کثیف میشه دیرتر تمیز خونه ما۳۶۰ متر ی روز فقط صرف جارو کردنش میشه ما کف خونمون پارکت هست ی ذره خاک بشینه مشخص از اتاق هایی ک استفاده نمیشه پرررر از خاک دوتا سرویس استفاده نمیشه فقط ک اونا تمیز میمونه
nannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 581 قرار نیست همیشه تمیز باشه چون قرار نیست همیشه هم کثیف باشه پرسیدم 😄
nazskin عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2965 سالی یه بار میذارم تو محلول لوله بازکن برق میوفته . اخه خب هر سری غذا میپزم روغنی میشه. هفته ای یک بار باید بشورمشون مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
nazskin عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2965 ما کف خونمون پارکت هست ی ذره خاک بشینه مشخص از اتاق هایی ک استفاده نمیشه پرررر از خاک ... خوش به حالتتتت. کاش من یه خونه ۲۰۰ متری داشتم هر روز خاک میگرفت🤣 مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
nannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 581 خوش به حالتتتت. کاش من یه خونه ۲۰۰ متری داشتم هر روز خاک میگرفت🤣 خخخخدردسره ما کلا سه نفریم نصف خونه با خاک یکیه منم اوایل زندگیم پرستار داشتم الان ندارم با ی بچه واقعا سختمه چنین مسئولیتی😫
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26023 اخه خب هر سری غذا میپزم روغنی میشه. هفته ای یک بار باید بشورمشون اهان فکر کردم خیلی کثیفه .ن دیگه راهی نیس منم هردوهفته یه بار میخوابونم تو وایتکس بعدم تاید میزنم روش و با سیم ظرفشویی میشورمشون . سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....