2777
2789
عنوان

درمورد پاسپورت

61 بازدید | 10 پست

برای اربعین اگ خدا بخواد داریم میریم کربلا 

بعد اینکه پاسپورتمون‌ تا برج ۹ اعتبار داره

مشکلی نیست؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا کن منم بطلبع

انشالله 

خودمون هنو پولش جور نیس دعا کن بتونیم جور کنیم 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
نه چه مشکلی

تو اینترنت خوندم باید تا ۶ ماه اعتبار داشته باشه 

مشکل داره پاسپورت اعتبارش زیر6ماه قبول نیست. الان با50هزار تومن پاسپورت میدن مخصوص زیارت اربعین5سال ...

پس باید اقدام کنیم دوباره 

پس باید اقدام کنیم دوباره 

این گذرنامه زیارتی برا کساییه که اصلا پاسپورت ندارن 

شما که پاس دارین باید برا تمدیدش اقدام کنین

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

این گذرنامه زیارتی برا کساییه که اصلا پاسپورت ندارن  شما که پاس دارین باید برا تمدیدش اقدام کن ...

اخه رضایت پدر گرفتن برام خیلی سخته

پدر و مادرم جدا شدن 

من پیش مادرمم‌ با پدرم در ارتباط نیستم 

خیلی عقده اییه امیدوارم قبول کنه بیاد 

اون سری سرپرست کاروان رضایتشو‌ گرفت