2777
عنوان

این چه طلسمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 35 پست
یک بار اره بار دوم مال ۷روز پیش بود بادمجان انداختم تو حیات که بعدش پسر عموم تو استخر روستا غرق شد ق ...

وای چه وحشتناک خدا لعنت کنه هر کی که اینکارو کرده

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

کجا پیدا کردین بعد این طلسم حالش چجوری بود مریض شد؟ افسرده شد؟

افسرده شد بود مثل دیونه ها شده بود پلیس گرفته بود برد تيمارستان به عموم زنگ زدن بردش خونه پسر دانا معلم تاریخ دان بود شاعر بود مثلا درمورد تاریخ وشعر ش میگفتی اون میرفت شهزاد و همش میگفت ما تو این دنیا مسافریم همه شعرهای که می‌نوشت درمورد اون دنیا و قرآن بود

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا ابالفضل حالا چرا باز کردی

عموم باز کرده بود داده بود ملاح باطش کرده بود رو آب یک چیزی نوشته بود باطل شه بعد ۷روز بادمجون که انداختن حالش بد شد و گفت مامان تاقتم نمیداد میرم روستا تو استخر شنا کمم بیا دنبالم زنمو که رفت دید پسر عموم تو استخر باتلاق گیر کرده و تموم کرده بود الان مت باید میرفتم مجلسش ن عزاش

افسرده شد بود مثل دیونه ها شده بود پلیس گرفته بود برد تيمارستان به عموم زنگ زدن بردش خونه پسر دانا م ...

خب وقتی دیدین اینجوریه چرا کاری نکردین وقتی تیمارستان بستری شد معلومه دیگه .من خودم زود فهمیدم شکر خدا 

طفلی رو ول کردین ب حال خودش

وااای .برای منم نوشته بودن طلسم مرگ  اصلا نمیدونی چ حالی داشتم دست خودم نبود همش میگفتم من بای ...

این یک کارای می‌کرد میترسیدم بعد باطل کرده بودن بعد یک بادمجان انداختن تو حیات پس عموم بعد ۴روز فوت کرد

وای چه وحشتناک خدا لعنت کنه هر کی که اینکارو کرده

باورمون نمیشه ماکه مطمئنیم جاش تو بهشت ن دروغ گفته ن با دل کسی بازی ن رفیق باز بود ن مشروب خور از اینا متنفر بود همش تنها بود پسر سالم بود ۲۴ سالش بود معلم نمونه بود با اخلاق بود سخن ران باادب مظلوم دانا تاریخ زیاد میدونست شاعر شعر هاش درمورد آخرت و قرآن بود 

خب وقتی دیدین اینجوریه چرا کاری نکردین وقتی تیمارستان بستری شد معلومه دیگه .من خودم زود فهمیدم شکر خ ...

عموم رفتن طلسم باطل کردن تو مجلس دختر عموم حالش خوب بود بهتر شده بود تا بادمجان انداختن کع اینجوری شد

وای چه وحشتناک چقد قوی بوده با باطل سحر م از بین نرفته 

هعی باورمون نمیشه زنگ خونه میخوره میگیم علی درو باز میکنیم میبینم که مهمون هاست یا میریم سر مزارش می‌فهمیم دیگه علی نیست 

باطل کردیم ک باید خوب میشد.بعدش بهتر نشد ؟  حتما دوباره نوشتن

ببین باطل کردن تو آب ملاح باطل کزد ولی بعدش ۷روز قبل که که بادمجان انداختن پسر عموم فوت گرد میگغت روحم در عذاب