2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ سال اموزشگاه رفتم، تعیین سطح داده بودم از ترم پسیج رفته بودم، ۴سال بعد ایلتس گرفتم

هزینش؟

هدفتون چی بود از گرفتن مدرک؟ 

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
خب هزینش چفدر براتون درامد‌؟ از بیسیک شروع کردین؟ 

کلاس آیتلس بستگی داره کدوم اموزشگاه بری

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
کلاس آیتلس بستگی داره کدوم اموزشگاه بری

هدفتون چی بود؟ از گرفتن مدرک

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
هدفتون چی بود؟ از گرفتن مدرک

ببخشید جواب سوال بالا رو نداده بودم 

من خب از ترم اول تا آیتلس رفتم دیگه تقریبا ۶ سال طول کشید 

الان هم تدریس میکنم 

برای همین گرفتم 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
هدفم یادگیری زبان انگلیسی بود، والا اون زمان ترمش ۵۰۰تومن بود الان مث اینکه گرون شده ، بالا ۱ تومنه

الان زبانتون فوله؟

ببخشید جواب سوال بالا رو نداده بودم  من خب از ترم اول تا آیتلس رفتم دیگه تقریبا ۶ سال طول کشید ...

شما تو همین ایران مدرکتون دریافت کردین؟ 

ببخشید جواب سوال بالا رو نداده بودم  من خب از ترم اول تا آیتلس رفتم دیگه تقریبا ۶ سال طول کشید ...

هر شهری میشه ازمون داد واسه امتحانش؟ 

شما تو همین ایران مدرکتون دریافت کردین؟ 

فکر نمی‌کنم تو ایران بین المللی باشه 

حداقل اون موقع که من آیتلس گرفته بودم 

بین المللی توی ایران وجود نداشت 

آیتلس موسسه ای دارم 

ولی خب امتحانش اون مدلی بود دقیقا