2777
2789
عنوان

قطعی آب

1042 بازدید | 18 پست

واقعا الان دارم به این فکر میکنم که آب چه نعمت بزرگی هست 

ما روزی دو سه ساعت بیشتر آب نداریم

همسایمون هرروز آبو قطع میکنه گفته  کارامو انجام میدم وقتی به آب نیاز نداریم دیگه آبو قطع میکنم

دیگه حوصله ندارم یه ظرف یا یه لباس نمیتونم بشورم

دوروز پیش از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب آب نداشتیم منم بچه کوچیک دارم واقعا مشکله

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

همسایه اب رو قطع میکنه؟؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

همسایه اب رو قطع میکنه؟؟؟؟؟

بله عزیزم

فلکه آبو میبنده

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا ما رو ببخش اگه کم شکر گذاری میکنیم 

واقعا آب ی نعمت و برکته 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بدو باز کن غلط میکنه

آخه من که نمیدونم از کجا باید وصل کنم  همسرمم میگه ولش کن مگه فقط ما داریم اینجا زندگی میکنیم واحدهای دیگه هم اگه ده روز تمامم آب و گاز و برقشونو قطع کنی هیچ واکنشی نشون نمیدن انگار نه انگار  موجود زنده تو آپارتمانه

آخه من که نمیدونم از کجا باید وصل کنم  همسرمم میگه ولش کن مگه فقط ما داربم اینجا زندگی میکنیم و ...

خونه قحط بود رفتین تو اون زمدان گوانتانامو؟؟!!!!!

همسایه ابو قطع میکنه؟!

هیچکسم هیچ‌کاری نمیکنه!

بابا خیلی باحالین همتون

با ابله بحث نمیکنم

زندانه یا خونه,حداقل تانک بخرید  

پادگانه

تازه این آقا مدیر ساختمونم نیست

منبع آب داریم ولی فرقی نمیکنه

اهوازیم اصلا اب نیست یکهفتس اب قط میشه

آخه اونجا سراسری قطع میشه و مشکل کمبود آبه

ولی ما اینجا مشکل آب نداریم فقط به لطف همسایه نمیتونیم از آب استفاده کنیم

ولی خیلی سخته 

خونه قحط بود رفتین تو اون زمدان گوانتانامو؟؟!!!!! همسایه ابو قطع میکنه؟! هیچکسم هیچ‌کاری نمیکنه! ...

عزیزم ما چندساله اینجا زندگی میکنیم این آقا تازه مشرف شده که ما به مشکل خوردیم

پرسرو صدا هم هستن متاسفانه واحدپایینیشون مادام زنگ میزنه به صاحبخونشون شکایت میکنه

ولی راجع به اینکه آبو قطع میکنه هیچکس هیچی نمیگه 

اینکه ساختمون مدیرم نداره بی تاثیر نیست

آخه اونجا سراسری قطع میشه و مشکل کمبود آبه ولی ما اینجا مشکل آب نداریم فقط به لطف همسایه نمیتونیم ا ...

بله ماهم ایجوریم همسایه روبرو اب دارن ما نداریم خیایون با اب میشورن من نمیدونم این چیش شستن داره

کاربر اقا....روزها رابهر مردن میشماریم
وا عجبا تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم😒

چی بگم

کلا همسایه های باحالی داریم