2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی حرفها اصلا گفتنی نیست..... بلاخره یه روزی درست میشه همه چی..... نمیدونم حکمتش چیه... اما می ...

دیگه چ فایده گلم ؟ داغون شدیم رفت اصلا امیدی ب فردا نیست فقط میگم کاش زودتر بمیرم جرات خودکشی ندارم

ای بابا من حتی قهر هم کردم رفتم خونه بابام اما همون موقع میره سر کار یه مدت گذشت بیخیال میشه واقعا خ ...

خب پس چی میخورین؟! 

مستاجرین؟! 

چرا حس میکنم خونه پدرشوهرت زندگی میکنین؟! آخه معمولاً مردهای بی مسئولیت تو خونه باباشون هستن...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب پس چی میخورین؟!  مستاجرین؟!  چرا حس میکنم خونه پدرشوهرت زندگی میکنین؟! آخه معمولاً مر ...

فقط ب زور چیزهای اساسی میخره ک گرسنگی نمیریم.آره ولی خب شانسی ک آوردیم یه پولی داشتیم ک خونه رهن کردیم اجاره نمیدیم.ن اونا نزدیکمون نیستن

فقط ب زور چیزهای اساسی میخره ک گرسنگی نمیریم.آره ولی خب شانسی ک آوردیم یه پولی داشتیم ک خونه رهن کرد ...

مگه اینطور میشه زندگی کرد؟! 

بهتر نیست یه فکری بکنی؟! امسال که رهنتون تموم شد میتونین جای دیگه رو بگیرین؟! 

یا سال بعد 

یا سال بعدش؟!

بچه ها بزرگ شن نیازهاشونم بزرگ میشه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مگه اینطور میشه زندگی کرد؟!  بهتر نیست یه فکری بکنی؟! امسال که رهنتون تموم شد میتونین جای دیگه ...

😕😕😕چکارکنم چکاری ازدستم برمیاد 

کاش میدونستم

خانوادشم ک تا میگم میگن شرایط کاربده همه اوضاعشون همینه 

ب نظرت راهش چیه جدا شدن 

با طلاق من چی درست میشه ب جز اینکه خرج بچه ها مم میوفته رو دستمواز پدرشون جدا میشن

حتی اگه میدونستم ک جداشدنم شرایط بهتری برای بچه ها م فراهم میشه جدامیشدم 

😕😕😕چکارکنم چکاری ازدستم برمیاد  کاش میدونستم خانوادشم ک تا میگم میگن شرایط کاربده همه اوضا ...

اتفاقاً راهش اینه که بری بچه ها رو هم بزاری برای شوهرت... 

اون وقت میفهمه... 

یا بری و بچه هاتم ببری البته اونوقت باید مستقل باشی و بری سرکار 

ببخشید دوست عزیز.اینکه میگین کارشوهرت ازاده کارنیس بااینکه شوهرت خودش نمیره سرکار خیلی فرق داره برای کسی ک کارکنه کار زیاده.من خودم از۱۶سالگی مستقل بودم چون نخواستم زیرمنت نامادری باشم ۲۳سالگی ازدواج کردم بازم بنا ب دلایِی ک شوهرم داشت ی سری مشکلات برامون پیش اومده بودتازه عروس بودم بدون اینکه خانوادم بفهمن توازمایشگاه کارکردم.توالت شستم.نظافتکاری انجام دادم.دستام حساسیت گرفتن رفتم تو بستنی فروشی کارکردم اونجام چون ساعت کاریش طولانی بودتانصف شب ساعت۲بایدمیموندم نشدبرای منی ک زن بودم خوب نبود تااینکه افتادم توکاررستوران اولش با ظرف شستن شروع کردم بعد کم کم رفتم کمک اشپزی پیازپوست کندن وبسته بندی واین چیزا بعد کارم ک خوب شد الان ی کمک اشپز درست حسابیم هرجام بری هم کارهست هم حقوق پس باید تحمل کرد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون