2777
2789
آره دیگه انقدرهم زرنگ وکاری هستن بچها باورت میشه بچه ۱۶ساله پولاشوجمع میکنه میفرسته برای مادرش چون ...

اره دقیقا..... خودمون باید با بچهامون این کارو نکنیم.... ک خیلی از پدر مادرا دلسوزی بیجا دارن....

کلیییییی داروهای هورمونی قوووی و کلیییی امپول روزانه داخل شکم دیگه ببین عوارضششو

تو این یکسال چجوری خرج خورد خوراک و اجاره دادین؟

بنظرم نرو شوهرت بره کارگری کنه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه ؟ ای باباانقدر نذر کردم میره سر کار دوماه میمونه ولش میکنه ب یه بهونه ای فک میکنه همه میان ب ...

عزیزم شوهر من خیلی ادم خوبیه خیلی مهربون و با شخصیته ولی منم ۱۲ ساله اوضاعم همینه از طلاسازی و تعمیرات پکیج و کار با چوب و کارگری تو شرکت و برنامه نویسی و تعمیرات اسانسور و اخریشم با موتور تو اسنپه

قشنگ میفهمم چی می گی خدا کمکمون کنه ادم میمونه چه کار کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

خب باهاش جدی صحبت کن  من همون روز اول با شوهرم طی کردم گفت باید پول دربیاری حالا این شرکت یا ج ...

ای بابا من حتی قهر هم کردم رفتم خونه بابام اما همون موقع میره سر کار یه مدت گذشت بیخیال میشه واقعا خستم کرده

تو این یکسال چجوری خرج خورد خوراک و اجاره دادین؟ بنظرم نرو شوهرت بره کارگری کنه

مادرشوهرم اینا میدادن با مواد غذایی اونام انگار دیگه خسته شدن زیاد نمیدن شوهرم نمیره خیلی افسرده شده میگه اگه میخوای انجام نده هرچی شد شد اصلا کرایه نمیدیم و بیا جداشیمو ... منم کسی رو ندارم وگرنه طلاق میگرفتیم ک جفتمون راحت شیم

منم املاکم یماهه کار نکردم  تو یکماه گذشته فقط ۳تومن 😑 اوضاع کار بده  باید دلار تکون ب ...

شما املاکی ها این ملت را بیچاره کردید از الان منتظرید دلار ۱۰ درصد بره بالا شما به جو سازی ملک و کرایه خونه را ۱۰۰ درصد افزایش بدید 

نه متاسفانه

یکر کن ببین چه توانایی داری یه کسب کار خونگی راه بنداز اگر طلا... داری بفروش بره ماشین بخره اسنپ بره اما در امد اسنپ یه قلک بزارید هر روز 20 درصدشو جمع کنید برای مخارج ماشین 

چشماتو ببند بگو خدایا کار خوب میخوایم راهشو نشون بده 

نه فعلا منتطرم جواب ازمایشمو ببره دکتر نشون بده

انشالله ک هر چ هست خیر باشه

بهترین ها براتون رقم بخوره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خیلی ممنونم اما از من دیگه انشاالله ماشاالله گذشته 😔

هنوز اول جوونیته چرا اینقد نا امیدی؟؟شوهرت م که میگی افسرده ست تو پس انرژیتو حفظ کن نزار وضع بدتر بشه خیلی از خانواده ها همینن مواظب خودت باش برات دعا میکنم