2777
2789
عنوان

بی بی چک 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیر نظر دکتر باردار شدی؟

ن دکترم گفت چون سن بارداری کم بوده و یدونه سقط طبیعه ازمایش ننوشت گفت یک یا دو دوره پریود شی میتونی اقدام کنی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
طب سنتی رفتی؟

اره دوبار سقط مکرر داشتم دیگه دکتر گفت خودتو نابود نکن برو ای وی اف الان ی ماهه مراحل ای وی اف شروع کردیم اما خیییییلی پروسه ی طولانی ای داره 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حتما هست خیالت راحت.به این واضحی نشون داده.😍😍😍😍وای خدا چشام قلبی شد نمیدونم چراازدیدن بی بی چک م ...

انشالله.. 

انشالله ب حق علی اصغر شش ماهه دامنت سبز میشه همین روزا😍💚🌱

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشالله..  انشالله ب حق علی اصغر شش ماهه دامنت سبز میشه همین روزا😍💚🌱

ممنون گلم الهی آمین🤗

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من هیچ وقت فکر نکن بی بی چک مثبت ببینم .مبارک باشه 

اینجوری نگو کافیه فقط خدا بخاد.. بسپار ب خودش از ته دلم برات دعا میکنم خدا ی بچه صحیح و سالم بده بهت.. چن وقت اقدامی

اره دوبار سقط مکرر داشتم دیگه دکتر گفت خودتو نابود نکن برو ای وی اف الان ی ماهه مراحل ای وی اف شروع ...

دلیل سقط چی بود؟ خود به خود سقط میشدن؟ 

اره دوبار سقط مکرر داشتم دیگه دکتر گفت خودتو نابود نکن برو ای وی اف الان ی ماهه مراحل ای وی اف شروع ...

انشالله که زودتر جواب بده، من پیش یک خانم پیر رفتم که معاینه کرد و یک سری عرقیات و چهل گیاه و اینا بهم داد، برات دعا می‌کنم زودتر به مراد دلت برسی

اینجوری نگو کافیه فقط خدا بخاد.. بسپار ب خودش از ته دلم برات دعا میکنم خدا ی بچه صحیح و سالم بده بهت ...

۱ سال اقدامم .ولی اندازه ی عمر برام گذشت شوهرم مشکل داره این ماه دکتر قرص بهش داد اما باردار نشدم .خیلی امید داشتم این ماه باردار میشم فقط ۴ روز هی پریودیم جلو میندازم 

۱ سال اقدامم .ولی اندازه ی عمر برام گذشت شوهرم مشکل داره این ماه دکتر قرص بهش داد اما باردار نشدم .خ ...

نگران نباش میدونم انتظار سخته ولی امیدتو از دست نده یکسال ک چیزی نیست 

دلیل سقط چی بود؟ خود به خود سقط میشدن؟ 

تابه سه ماه میرسیدن ایست قلبی میکردن رفتم کورتاژ چندبار سونووازمایش دادیم دکتراگفتن مشکل از ضعف اسپرم ک نمیمونه اختلالات کروموزمی دارن حالا الان دکترنوشته ازمایش ژنتیک و همولوزی وهماتولوژی وانعقادواین چیزا

انشالله که زودتر جواب بده، من پیش یک خانم پیر رفتم که معاینه کرد و یک سری عرقیات و چهل گیاه و اینا ب ...

ممنون گلم عزیزمی انشائ الله😚

ن دکترم گفت چون سن بارداری کم بوده و یدونه سقط طبیعه ازمایش ننوشت گفت یک یا دو دوره پریود شی میتونی ...

منم ۶ماه پیش سقط کردم الان باردار شدم همش استرس دارم🥲

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..