2777
2789
عنوان

بی بی چک 📷

462 بازدید | 48 پست

https://s8.uupload.ir/files/img_20230802_194737_r6rr.jpg

ممکنه این بی بی چک کاذب باشه. یکیشو شب روز موعد زدم یکیشم دیروز صب بعد شش دیقه اینا کم کم صورتی شد.. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارکه 

من عاشق بی بی چک مثبتم😍

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بعیده کاذب باشه ان شالله مبارکه ، برو زودتر ازمایش بده

انشالله ک درست باشه.. امروز دو روز از موعدم گذشت

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مبارکه  من عاشق بی بی چک مثبتم😍

مرسی انشالله که درست باشه و سالم.. چون  سه ماه پیش سقط داشتم

مثبته انشالله عزیزم‌، منم همین الان‌رفتم‌آز دادم

مرسی.. عزیزم بارداری؟ 😍چن وقت از موعد گذشته