2821
2789
عنوان

ریاضی

75 بازدید | 12 پست

ریاضی دهم انسانی چطور بخونم کتاب تست دارم اما هیچی بلد نیستم از سوالات کتابم بلد نیستم حل کنم کجا یاد بگیریم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

داخل آلا میتونی ببینی .بعدش صفحه ب صفحه و سوال ب سوال کتاب رو قشنگ بشین حل کن بعد بزن گوگل ببین درست حل کردی یا نه .از سوالی ک بلد نیستی نگذر .کتاب رو سوال ب سوال حتا سوال های چرت کادرکلاس همه اش رو حل کن بعد برو سراغ‌کتاب تست از تست هایی ک ظاهر آسون دارن شروع کن کم کم سختش کن .و بعد از تست های آسون وقتی خواستی بری سراغ تست های سخت ی دور بخون درسنامه کتاب آموزشی رو .مطمعن باش عالی یاد میگیری

#انسانیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسنامه کتاب تست بعد حل تمرین کتاب درسی و بعد تست آموزشی و برسی و تحلیلشون 

ترجیحا روز بعد یا حالا زمانی که تو برنامت باز پارت ریاضی داشتی مرور کوتاه و تست سنجشی و برسی 

بعدم که یه فصل تموم شد رهاش نکن وقتی رفتی فصل دیگه از فصل قبلی باز تست پوششی بزن 

داخل آلا میتونی ببینی .بعدش صفحه ب صفحه و سوال ب سوال کتاب رو قشنگ بشین حل کن بعد بزن گوگل ببین درست ...

مرسی عزیزم کدوم یک از دبیرای الا ریاضی خوب درس میده؟

درسنامه کتاب تست بعد حل تمرین کتاب درسی و بعد تست آموزشی و برسی و تحلیلشون  ترجیحا روز بعد یا ...

درسنامه میخونم بازم اشکال دارم خیلی سختع بعضی از مثال ها نمیتونم حل کنم

مرسی عزیزم کدوم یک از دبیرای الا ریاضی خوب درس میده؟

من رشته ام تجربی بود و از ی آقایی برای ریاضی استفاده کردم ک عینک داشت و لاغر بود نمیدونم اسمشو ولی اینکارو کنی مطمعن باش ریاضی عالی یاد میگیری .البته الان محصل نیستم ولی این راهشه

#انسانیت
درسنامه رو بخون کامل توصیح داده تست های کتاب تست جوری دسته بندی شدن ک از هر تیپ سوال چند تا امده روش ...

مشکلم اینه درسنامه میخونم تستا و مثال های اسونو میتونن حل کنم به مثال های سخت میرسم مغزم هنگ میکنه😐

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز