zomorood مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 عنوان بی بی چک مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست لطفا نگاه کنین ببین مثبته یا نرم آزمایش؟ 1402/05/12 | 09:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 فداتشم عزیزم مرسی 😍 دعا کن بمونه چون عقدیم شوهرم راضی نیس از خدا بخواه شوهرم دلش نرم شه تودلیم بمون ... وای عزیزم انشالله همسرت راضی بشه نگهش دارین، بخدا من ۱ سال و نیم منتظر موندم خیلی درد عجیبیه انتظار، آخرش با دوا و دکتر نشد، رفتم طب سنتی کلی سختی کشیدم.
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 وای عزیزم انشالله همسرت راضی بشه نگهش دارین، بخدا من ۱ سال و نیم منتظر موندم خیلی درد عجیبیه انتظار، ... واقعا انتظار خیلی سخته خواهرمم هم دو ساله اقدامه هنوز خبری نیس من نمیخوام ناشکری کنم عاشق بچم خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 واقعا انتظار خیلی سخته خواهرمم هم دو ساله اقدامه هنوز خبری نیس من نمیخوام ناشکری کنم عاشق بچم خوب کاری میکنی شوهرت رو راضی کن
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 خوب کاری میکنی شوهرت رو راضی کن ان شاالله راضی میشهحتما نتیجه آزمایشت رو بهم بگو خیلی ذوق دارم برات خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 ان شاالله راضی میشه حتما نتیجه آزمایشت رو بهم بگو خیلی ذوق دارم برات رفتم آز دادم ساعت ۳ جوابش میاد برام 🫠
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 رفتم آز دادم ساعت ۳ جوابش میاد برام 🫠 واییی عزیزم به شوهرت نگو سوپرایزش کن 😍 خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 واییی عزیزم به شوهرت نگو سوپرایزش کن 😍 سعی خودمو می کنم🤪
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 سعی خودمو می کنم🤪 کمرم امروز خیلی درد میکنه انگار قراره پریود شم خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 کمرم امروز خیلی درد میکنه انگار قراره پریود شم میگن طبیعیه من خیلی از خانومای باردار نی نی سایت خوندم که حالتشون مثل زمانی هستش که پریود میشن، اگر خونریزیکردی فورا برو اورژانس یا پیش دکترت
پررنیاا عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 9956 مثبته مبارکت باشه عزیزم منم طعم تلخ انتظار رو کشیدم میفهمم چی کشیدی خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 مثبته مبارکت باشه عزیزم منم طعم تلخ انتظار رو کشیدم میفهمم چی کشیدی ممنونم عزیزم 😘
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 کمرم امروز خیلی درد میکنه انگار قراره پریود شم بتام شده ۴۶۷ روز ۳۰ دوره ام خوبه؟
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 بتام شده ۴۶۷ روز ۳۰ دوره ام خوبه؟ ای جانم عزیزم مبارکهههههه 😍😍😍 خیلی خوشحال شدم خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 میگن طبیعیه من خیلی از خانومای باردار نی نی سایت خوندم که حالتشون مثل زمانی هستش که پریود میشن، اگر ... اره یکم خوابیدم الان بهترم اخه عمل هم کردم همش در حال استراحتم یهو کمرم درد گرفت طبیعیه انگار خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
zomorood مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 270 ای جانم عزیزم مبارکهههههه 😍😍😍 خیلی خوشحال شدم مرسی عزیزم🤩😘🤩