2789
عنوان

فیلم فارسی

591 بازدید | 21 پست

یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده دیشب داشتم چندتا کلیپ فیلم قدیمی می دیدم یکیش فیلم سرسپرده ایرج یاوری سال ۵۶ با خانم امل ساین 

یه موضوعی من رو برد تو فکر واقعا  با چ رویی این خانمهای هنرپیشه قدیمی هر روز تو بغل یکی دیگه بودند تازه این فیلم به نسبت اکثر فیلمهای فارسی قدیمی بنظرم خیلی فیلم سبک تری و امروزی تری بود حداقل کافه نداشت . ولی کلا سینمای اون زمان رو نگاه میکنم خیلی  سخیف و مستهجن بوده اون موقع ها هند هم زمان فیلم  میساخته ولی اونها اتفاقا اون زمان فقط رقص و آواز داشتن که اونم باعث زیبا ترشدن فیلم میشده . من فیلمهای که همزمان با قبل انقلاب ما ساخته شده هندی دیدم مستهجن نبودن شاید الان بد شدن . 

ولی فیلم فارسی خیلی فیلمهای چیپی داشتیم یه دونه سلطان قلبها خوب بود . شیک بود. همون قیصر که میگن پشت صحنه دو نخوندین چ تجاوزهای توش نشده فیلم های اون زمان بد بودند خانمها که دیگه فقط  لوند و یه مایو تنشون بوده انگار یه روسپی به طور زنده ازش داشتن فیلم گرفتن . به نظر من جایگاه روسپی از مثلا هنرمند خانم اون زمان بهتر بوده حداقل تو خفا انجام میداده نه جلو دوربین و هزار نفر دیگه اصلا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا هندیا از رو دست فیلمای ما کپی میکردن،نمونش رام شام که کپی از گلپریه

درکل سینمای هند به نظر من از تو بهتر بود و موفق تر کل دنیا سینمای هند رو چون تجاری میشناسن ولی سینمای ایرانی رو اون زمان کی  میشناخته . فیلم هندی قدیمی بدون سانسور خیلی دیدم  به ندرت فیلمی دیدم از لحاظ سخیف بودن و فجیع بودن  به پای فیلم فارسی قدیمی میرسید . انگار مشت استاد روسپی تو فیلمها بازی میکردن وقتی خیلی چیزها  مد نبود فیلم فارسی از پیشگامان بود 

از فیلمفارسی بهتر بود 

منم فیلمفارسی ها را اصلا نمیتونم ددک کنم همش یه دختری که گول خورده باردار شده فرار کرده رفته تو کافه رقاص شده یا روسپی شده همشون هم از دم سفته دادن به صاحب کارسون

اخرش یه مرد لات که غیرت داره میره نجاتش میده و باهاش مزدوج میشه ته ش هم نمیگه تو باهمه خدابیدی برا پول

ببخشید ایرج یاوری نیست ، ایرج قادری درسته!

سرسپرده !!! یه ذره عاشقم باش قد سر یه سوزن ، 

امل ساین! خب اونا خودشون نیستن ، اونا نقش یکی دیگه رو بازی می‌کنن. فرض کنید سر خیابون یه دعوا شده و شما اومدین برا ما تعریف کنید : می‌گید طرف اینجوری اومد و گفت بیا بینم عوضی!!! .... خب حالا باید بگیم شما بی‌ادبی؟☺️ نه ، چون شما فش ندادی که ، شما ادای طرفو در آوردین 

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
دغدغه‌تو خریدارم...

دغدغه ندارم  برام این همه کثافت کاری عجیبه مادفکر میکنیم اون خانمه بازیگر تو بغل یکی دیگه اس هر روز اونم با اون سرووضعی که داره خوشگذرانی داره میکنه ولی واقعا چندش اوره تو این فیلمها خیلی هم جوون نیستن و اکثرا دو طرف متاهل هم بودن خانمه چجور چندشش نمیشده 

ببخشید ایرج یاوری نیست ، ایرج قادری درسته! سرسپرده !!! یه ذره عاشقم باش قد سر یه سوزن ،  امل ...

خیلی فرق هست وقتی به جنس مخالف نزدیک میشی بازیگر و غیر بازیگر نداره احساس درگیر میشه میل جنسی درگیر میشه مگه میشه اینها نباشه 

اشتباه تایپی بود ایرج قادری 

پیش میاد ، منم دستم خورد آخه می‌خواستم ادامه بدم که .... اینا به جای یکی دیگه فحش میدن ، کتک کاری می‌کنن و ... ولش کن ☺️ 

آقا هستم! این گناه کمی نیست!