خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
اینکه حس میکنم با کسی که هستم ۶سال حس میکنم منو دست انداخته قلبم بهم دروغ نمیگه داستان خیلی زیاده فقط میتونم بگم که حس میکنه که من یک احمقم و نمیفهمم و باید ازش جدا بشم و نمیتونم در کنارش اینکه اطرافیان همه ازدواج کردن از دوستام ولی من ن تک فرزندم راه غریبیم تنهام دلخوشیم فقط دانشگاس از یک طرف دیگه پدرم نمیزاره کار کنم خسته شدم هزارتا درد دارم دلم برای خودم میسوزه باز از یک طرف دلم برای پدرو مادرم میسوزه میگم خب باید چیکار کنن برات حس میکنم طالع منو بستن دلم گرفته آبجی
من سنگ کلیه گرفتم چند وقت پیش دور از شما باشه دارو میخوردم زود میخوابیدم شبا امشب نمیدونم قلبم بی تا ...
همه ی ادما داشتن شبایی ک فکرمیکردن هيچوقت صبح نمیشه و از شدت ناراحتی دووم نمیارن
اما هرچی بوده گذشته و یه روز جدید شروع شده
زندگی همینه
زیاد ب اون دلیل ناراحتیت فکرنکن
فقط سعی کن بخابی ک معجزه میکنه
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
اینکه حس میکنم با کسی که هستم ۶سال حس میکنم منو دست انداخته قلبم بهم دروغ نمیگه داستان خیلی زیاده فق ...
قربونت برم گریه نکن
خیلی وقتا ما فرصت های خوبی از دست میدیم و به خاطرشون کلی افسوس میخوریم غافل از اینکه اونا رفتن تا فرصت های بهتری بیاد
برای یکی از نزدیکای من مشابه شرایطت میش اومد از اون جدا شد فرصتای خوبی بود که از دست داد پدرش خرج نمیداد و معتاد بود دل کندن براش سخت بود ولی گذشت و الان خوشبخت
به خدا توکل کن عزیزم فقط اونه که میسازه
یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب