2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

196 بازدید | 15 پست

یه حسی بین بریدن از زندگی بی حسیم نمیدونم درکم میکنید یانه. الان میگم میخندم یه ربع بعد بغض میکنم. منی ک قبلا خودمو خیلی دوست داشتم الان حالم از خودم بهم میخوره. 

فقط بخاطر بچم اون تموم دنیامه. وگرنه از شوهرم جدا میشدم.  همش شخصیتمو خورد میکنه همش فوش میده بهم همش داد میزنه. من دوساله یه جمله محبت امیز ازش نشنیدم. نمیدونم این دلایل برای دل زده کردنم از این زندگی کافیه یا نه ولی من نمیتونم دیگه هی بهم میگن مگع شوهرای مردم بهترن ولی خب من اصلا به اونا کاری ندارم من فقط حال خودم خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم واسه بچم میسوزه که تو همچین محیطی میخواد بزرگ بشه

دقیقا چقدر رو اعصاب و روانش میخواد تاثیر بذاره من بچگی مامان و بابام دعوا میکردن مثل اغلب زن‌و شوهر ها اما الان برادرمم از دست دادم روزی ده تا قرص اعصاب میخورم با ۲۴ سال سن 

در گریختن رستگاری نیست

بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

امیدوارم بزودی دلت آروم بشه..

اگر میشه با همسرت صحبت کن آروم و منطقی.بهش بگو بخاطر بچمون دست از این کاراها بردار تو روحیه و آینده بچمون تاثیر داره. یا اگر میشه ببرش مشاور. 

در مورد خودت هم خوابت رو تنظیم کن.ورزش کن. کتاب بخون. پادکست ها و فایل های آرامش بخش گوش بده. آهنگ شاد زیاد گوش بده واقعا تاثیر داره. مشاور هم اگه شرایطش رو داری برو

بخاطر بچه ات قوی شو ، بجنگ با زندگی

.
دقیقا چقدر رو اعصاب و روانش میخواد تاثیر بذاره من بچگی مامان و بابام دعوا میکردن مثل اغلب زن‌و شوهر ...

بمیرم برات نمیدونی برام چقدر سخته ک بچم از صدای داد باباش میترسه بعد من خفن میشم میتمرگم یه جا ک لال بشه بچم نترسه

در گریختن رستگاری نیست بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱 امیدوارم بزودی دلت آروم بشه.. اگر میشه ...

من شوهرم بهم پولی نمیده ک برم مشاوره خودشم اصلا به این چیزا اهتقادی نداره

در گریختن رستگاری نیست بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱 امیدوارم بزودی دلت آروم بشه.. اگر میشه ...

منظورم از بمان و از خودت چیزی بساز ..... 

موندن تو این دنیا بود.. اینکه به مرگ فکر نکنی

.
بمیرم برات نمیدونی برام چقدر سخته ک بچم از صدای داد باباش میترسه بعد من خفن میشم میتمرگم یه جا ک لال ...

خدانکنه حالا خوبه شما حداقل بخاطر بچه ت کوتاه میای مامان من اغلب سر اقوام خودش دعوا درست میکرد . واقعا اون روزا خیلی تو روحیه تاثیر گذاشته ی‌بچگی داغون تجربه کردم

امیدوارم شوهرتون بیاد مشاوره یا حداقل یاد بگیره بدون داد مشکلش حل کنه چون آینده بچه تون میشه من 

بخدا وقتی میرم مطب روانپزشکم اغلب هم سن خودم یا حتی کوچیک تر میبینم 

ک البته خیلی هاتون ب دلایل دیگه میان ولی افسردگی بدترین چیز دنیاست

من شوهرم بهم پولی نمیده ک برم مشاوره خودشم اصلا به این چیزا اهتقادی نداره

خب پس باهاش حرف بزن و خودت بخاطر بچت حال خودت رو عوض کن

از کسی حرف شنوی نداره؟؟؟

مثلا از پدرش مادرش برادرش

از اونا کمک بخواه

.
خب پس باهاش حرف بزن و خودت بخاطر بچت حال خودت رو عوض کن از کسی حرف شنوی نداره؟؟؟ مثلا از پدرش مادر ...

همه اخلاقای بد مامان باباشو داره باباشم بد دهنه مادرم دادو بیداد میکنه مادر پدرش همش باهم قهرن

خدانکنه حالا خوبه شما حداقل بخاطر بچه ت کوتاه میای مامان من اغلب سر اقوام خودش دعوا درست میکرد . واق ...

میدونی تصمیم میگیرم جداشم بچمو میبینم میگم گناه داره بزار با پدرو مادر بزرگ بشه هیچکس اندازه باباش دوسش نداره بع میبینم خودم بریدم 24سالمه هیچ انگیزه ای نداره فقط منتظرم روزام بگذره