2777
2789
عنوان

چقدر بده....

400 بازدید | 37 پست

سر هیچ پوچ زندگیم داره خراب میشه 

خیلی سعی بر حلش دارم و داشتم نمیشه 

شوهرم یع چیزایی براش ساختن و گفتن ک توپش پر شد

به هیچ صراطی مستقیم نیس 

😔😔😔یعنی نمیزارنش . وابستع یع اشنا شده میخواد تو زندگیش باشه دخالت کنه😑😔ارامش زندگی بهم زده 

خودشم قبول نداره ،،،

دلم بع جدایی نیس 

شوهرم ن اهل کتک 

ن معتاد

ن بیکار بیعار 

ن بد اخلاق

کاری ،مهربون ،خوش اخلاق ،خوش خنده 

امیدوارم سرش به سنگ بخوره😭😭😭 

همش فکر میکنم اگ جدا شیم بهتر از اون گیرم نمیاد 

فک میکنم جدا شیم کی میاد جای من ،چقد خوشبختن با هم 

حس میکنم من لطمع میبینم 

نمیدونم😔

من قصدم جدایی نیس 

اون بخاطر چرت پرت میخاد جدا شه 

از خدا میخوام به حق دل شکستم به حق ناله های دل زینب اگه چنین کاری با من کرد چنان زمینش بزنع چنان ضربه از همونا بخوره ک روزی هزار بار خودش لعنت کنه 

امیدوارم اون لطمش بخورع 😔😔😔

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

به نظرتون  میخوره؟

به اشتباهش پی میبره؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله درست میشه عزیزم 

یه بزرگ تر باهاش حرف زد گف چشم اب نمیخوره🥺🥺🥺🥺

من خودم ادم صبوری ام یعنی بهتر از من گیرش میاد 

یفنی خدا روزی نشونش میده اشتباه کرده ک پشیمون شه

مث فیلما فک میکنم ااونا ک ب ناحق زنشون ول میکنن 

بخاطر یع چیز دیگ

سر همون لطمع میبینن و خدا نشونشون میده 

تنها جیزی ک ارومم‌میکنه همینه 

خب تو ک شوهرت خوبه چرا با سیاست جذب خودت نکردی ک وابسته اشنا بشه 

حالا چرا جدایی

بشین زندگیتو کن تو ک میگی شوهرت خوبه 

الان مگه خوب گیر میاد

تو بگو من قصدم زندگی بشین با سیاست مخشو بزن قشنگ زندگیتو کن 

خودتم دشمن شاد نکن بگن شوهرش خوب بود و ال و بل 

یه بزرگ تر باهاش حرف زد گف چشم اب نمیخوره🥺🥺🥺🥺 من خودم ادم صبوری ام یعنی بهتر از من گیرش میاد ...

اره قطعا خدا جای حق نشسته ولی تو ک میگی شوهرت خوبه پس

بنظرم باهاش حرف بزن عزیزم خدا بزرگه 

خب تو ک شوهرت خوبه چرا با سیاست جذب خودت نکردی ک وابسته اشنا بشه  حالا چرا جدایی بشین زندگیتو ...

اره بخدا خوب گیر نمیاد 😭😭😭😭

خیلی میگم خیلی خیلی  الانم میگم بازم بی تاثیر

فایده نداره فقد مونده برم پاهاش ببوسم 

اره بخدا خوب گیر نمیاد 😭😭😭😭 خیلی میگم خیلی خیلی  الانم میگم بازم بی تاثیر فایده نداره ...

ن عزیزدلم اصلااااااا ب هیییییچ وجه خودتو سبک نکن ببین خودتو سبک کنی بی ارزش شدی 

دوما اگه ب خدا ایمان داری پس نگو خوب دیگه گیر نمیاد اتفاقا همچین گیر میاد من اونو گفتم تو بچسبی زندگیت ولی خواهرانه میگم لطفا خودتو سبک نکن توام خودتو بگیر بزار بفهمه توام سفتی اون بیاد منتتو بکشه وگرنه فردام برگردی اون ب تو زبونش درازه

ن عزیزدلم اصلااااااا ب هیییییچ وجه خودتو سبک نکن ببین خودتو سبک کنی بی ارزش شدی  دوما اگه ب خد ...

ارع همه همینو میگن 

فقط میگم پناه بر خدا هر چی درسته بزاره سر راهم 

اره بخدا خوب گیر نمیاد 😭😭😭😭 خیلی میگم خیلی خیلی  الانم میگم بازم بی تاثیر فایده نداره ...

خودتو بگیر چرا منتشو میکشی اونم فهمیده تو منتشو میکشی خودشو چس کرده 

خودتو بگیر بزار فک کنه تو نمیخایش بزار اون بیاد سمتت بخدا جدی میگم هر چی خودتو سبک کنی از چشمش میفتی

ارع همه همینو میگن   فقط میگم پناه بر خدا هر چی درسته بزاره سر راهم

قطعا خدا خ خ خ بزرگه فقط دلسوزانه میگم خودتو سبک نکن بخدا نتیجه عکس داره 

خودتو بگیر بلاکش کن اصلا وانمود کن از چشت افتاده 

ب هیییییچ عنوان ن ز بزن ن پیام بده 

بفهمه توام سفتی ب غلط کردن میفته

خودتو بگیر چرا منتشو میکشی اونم فهمیده تو منتشو میکشی خودشو چس کرده  خودتو بگیر بزار فک کنه تو ...

هر کاری بگی کردم 

خودم گرفتم 

خودم نگرفتم 

تنها چیزی ک شاید به خودش بیاد اینعع بره دادگاه بگ زنمو ننیخام اونجا شاید قاضی یع حرفی بهش زد یه فشاری بعش اورد سر مهریه و. 

قطعا خدا خ خ خ بزرگه فقط دلسوزانه میگم خودتو سبک نکن بخدا نتیجه عکس داره  خودتو بگیر بلاکش کن ...

ارع هر جا بخوام میرم میام. یع دوبار گف اجازه  نمیگیری برا خودت میگردی 

خیلی پرو تشریف داره 

جایی هم ک میدیدمشون اصلااا نگاهشون نمیکردم 

الان میگع چرا سلام نمیکردی صورا کج میکردی.

تازع اعتراض دارع بیشتر لجبازی گرفته

یه بزرگ تر باهاش حرف زد گف چشم اب نمیخوره🥺🥺🥺🥺 من خودم ادم صبوری ام یعنی بهتر از من گیرش میاد ...

ان شالله که متوجه اشتباهش میشه عزیزم 

خدای ناکرده اگر غیر این بود حتنا خدا بهتر صلاحتونو میدونه

توکل کن بخودش 🥺💖 

ارع هر جا بخوام میرم میام. یع دوبار گف اجازه  نمیگیری برا خودت میگردی   خیلی پرو تشر ...

اره بابا لج کرده پس تا میتونی خودتو بگیر بزار ب غلط کردن بیفته😅😂 برد با توعه فقط تحمل کن خودتو بگیر سر خودتو گرم کن ی مدت اصلااااا تحویل نگیر سفت و سخت بچسب وقتیم اومد منت کشی باز خودتو بگیر ک فردا اقا باز لج نکنه بگه هر وقت برم دنبالش میاد بزار بترسه وگرنه کار دستت میده