2777
2789
عنوان

زن با عرضه

1308 بازدید | 16 پست

بچه ها شما برید خونه کسی که مثلا ده پونزده ساله ازدواج کرده ببینید وسایلش دیگه از مد افتاده یا چیز زیادی به وسایلش اضافه نشده 

این وضعو از چشم مرد میبینید یا زن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟ من واقعا حوصله ندارم بخام این زندگی این همسر این خانواده رو ترک کنم که بخام دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره ۳سال طول بکشه فرمان اون زندگی اون مرد اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره خاهر شوهر مادر شوهر بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم باشه.... بخام داخل خانواده همسر برا خودم جایگاهی درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس عمری وقتی واس این شوهر این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃 اینارو درست میکنم...با همین آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو معلوم نیست به تو چی میفته شاید بهترین دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا منتها..باید بدونی کدوم کی استفاده کنی که بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی مهره هاتو کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که صرف شناختن مهره های زندگیت کنی .....پس با همینا بازی کن.. _زندگی یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

مررررد ... 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مگ وضع اسف باریه ک از دید زن ببینیم یا مرد؟ 

بنظرم خوبه ادم همش درگیر مردم نباشه .

من خودم ب شخصه تا وسایلم کاملا استفاده نشن دور نمیندازم یکی دیگ بخرم 

تا ۱۰ یال اینده قزعا همینارو دارممگر اینک ببینم دیگ بدردم نمیخورن حالا هرکی بیاد لاید بگه وااای تقصیر توعه یا شوهرت 

من اصلا به خودم اجازه نمیدم از چشم کسی ببینم به من ربطی نداره خونه خودشونه وسایل‌های خودشونه پول خودشونه اختیارش دست خودشونه

و در آخر نمیشه گفت تصمیم مرد بود یا زن

گاهی تو یه خانواده پیش میاد مرد یا توانشو نداره یا به هردلیلی هزینه نمیکنه گاهی هم پیش میاد مرد مشکلی یا هزینه‌اش نداره اما زن دلش نمیاد یا تو فازش نیست یا هرچیز دیگه‌ای

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مگ وضع اسف باریه ک از دید زن ببینیم یا مرد؟  بنظرم خوبه ادم همش درگیر مردم نباشه . من خودم ب ...

خب منم همینو میگم 

اما امان از فامیلای شوهرم  اصلا موقع مهمونی داری پذیرایی میکنی همش چشمشون به وسایله 

ببینن فنجونت اصله یا بدل

سینیت قدیمیه یا جدید

پیش دستی 

جامیوه همه چی 

تمام گپ زدنشون راجع به اینه عروس فلانی خانوم فلان چیزو خریده

من یکی دلم براشون میسوزه چون سطح فکرشون در حد همون کاسه بشقاب مونده

تغییر وسایل خونه دیگران چه تاثیری توزندگی من داره ؟

راستش برام اصلا مهم نیست وتوجه نمیکنم 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
طرفای ما میگن زن عرضه نداره زندگی جمع کن نیس. اولا به کسی چه مربوط.دوما تا مرد پول نده زن باچی وسیل ...

کدوم زنی راضی نیست خونه و زندگیش قشنگ باشه.... این طور چیزا همش به مرد مربوطه اتفاقا مرد بی عرضه ست که نمیذاره زنش تو آسایش باشه