2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭

240 بازدید | 20 پست

پدرشوهرم قرار بود بعده صفر برامون عروسی بگیره حالا زده زیرش میگه ندارم تا عید در صورتی که حتی شوهرمم میدونه دارن نمیخان بگیرن

ماعم خونمونو گرفتیم ب شوهرم گفتم عروسی نمیخام بریم بشینیم خونمون

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی وظیفه همسرت مگه نیست

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

ماهم نه عروسی داشتیم نه هیچ مراسمی 

حتی تو محضر هم فقط خودمون و مامانم و داداشم بودیم همیییین 

خیلیم خوشحالم که آدمای اضافی نبودن و با عشقم خوشبخت ترینم 

به این چیزا اهمیت نده 

البته ما قدیمی نیستیما تازه سه ماهه عقد کردیم الآنم یه خونه گرفتیم میخوام برم پیش شوهرم به همین راحتی 

برای عروسی عجله نکن عروسی هم میکنی میری سر زندگیت انوقت میگی کاش نامزد میموندیما دوران نامزدی بهتر بود اینو همه زنها بعد یه مدت زندگی میگن پس از نمازدیت لذت ببر و این فرصتیه که بیشتر همدیگه رو بشناسید اصلا عجله نکن اصلا

اگه پدر شوهرت نمیتونه یا هرچی و شوهرت توانایی هزینه های عروسی رو داره بگو برات بگیره یا با خانوادت باهم بگیرید کادو ها هم نصف مال شما نصف برای آقای داماد 

یا اگه جشن عقد داشتین فقط لباس و آرایش داشته باشید باهم برید آتلیه و بعدم برید سر زندگیتونو بعدشم برید مسافرت 

ماهم نه عروسی داشتیم نه هیچ مراسمی  حتی تو محضر هم فقط خودمون و مامانم و داداشم بودیم همیییین& ...

عالیه دعا کن اینجوری منو نانزدمم بریم سر خونه زندگی مون 

خوشبخت ترین باشی 

اگه پدر شوهرت نمیتونه یا هرچی و شوهرت توانایی هزینه های عروسی رو داره بگو برات بگیره یا با خانوادت ب ...

ندارن هیچکدوم

چرا عجولانه تصمیم میگیری  مطمئن باش اگه مراسم نگیری اونا خوشحال میشن و خودت یک عمر حسرتش به دل ...

چون میدونم عیدم نمیگیرن

عالیه دعا کن اینجوری منو نانزدمم بریم سر خونه زندگی مون  خوشبخت ترین باشی

با تلاش خودتون همه چیز ممکن میشه 

ببین من متولد ۷۸هستم 

شوهرم متولد ۷۲

بعد از ۱۳سال دوستی تازه بهم رسیدیم 

شماهم تلاش کنید قطعا جوابشو میگیرین هر چیزیم شد پشت همو خالی نکنین واسه هم دلگرمی باشین این خیلی خوبه 

اونا بهش قول دادن

خب فعلا عجله نکن هول هولکی خیلی بده تا بعد صفر هم خیلی راهه

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱