2777
2789
عنوان

کمک ، کنکور ۱۴۰۳ ام

177 بازدید | 13 پست

من دانش آموز درسخونیم درکل جزو دانش آموزان برترم 

سال ۱۴۰۳ کنکور دارم ، عجله کردم ، کلاسای آفلاین ثبت نام کردم ، زیاد پرس و جو نکردم ، قلمچی و کلاسای مدرسه که گذاشته بودن خیلی بالا بود قیمتشون  

مشاورم میگه کلاسای آفلاین همین خوبه چون کلاسای دیگه وقت گیره 

من تو بعضی درسا مثل ریاضی و عربی ضعف دارم مخصوصا ریاضی 

۲ ماه بعد میتونم سوالتمو از استاد بپرسم 

۱ ماهه دارم درس میخونم ، اعصاب و روانم به هم ریخته ، همش استرس ، هر روز درس ، از همین الان فکر میکنم قبول نمیشم چون تو این ۲ تا درس ضعیفم ، بدم میاد از کنکور ، من نمیخام تابستون درس بخونمممم🥲😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ینی از افلاین ناراضی هستی؟

اره ، یجورایی ، کلا از درس خوندنم متنفر شدم ، دلم نمیخاد بخونم ، چند روزه فقط دارم گریه میکنم ، آخه این چه نظام آموزشی مزخرفیه

اره ، یجورایی ، کلا از درس خوندنم متنفر شدم ، دلم نمیخاد بخونم ، چند روزه فقط دارم گریه میکنم ، آخه ...

وای دقیقااا ینی هیچ امیدی ندارم ب قبولی از طرفی هم بایت پولی ک دادم نگرانم اگه قبول نشم چی بابام تو شرایط سختی این پولو بهم داده پووف گندش بزنن

وای دقیقااا ینی هیچ امیدی ندارم ب قبولی از طرفی هم بایت پولی ک دادم نگرانم اگه قبول نشم چی بابام تو ...

باز تو کلاسای خوبی ثبت نام کردی ولی من گند زدم البته خب واقعا نمیتونستم اون همه هزینه بدم 

تازه من جداگانه مشاوره ام دارم خب🥲