2777
2789
عنوان

کمک ،کنکور ۱۴۰۴ ام

285 بازدید | 5 پست

من تو مدرسه دانش اموز درس خونیم نمره هامم خوبه معدلم امسال ۱۹.۵۰ شد رشتمم انسانیه ،کلا درسم خوبه اما سال ۱۴۰۳ کنکور دارم ، الان حدود ۱۸ روزه دارم درس میخونم ، عجله کردم برای کنکور کلاسای آفلاین ثبت نام کردم ولی دوستام کلاسای مدرسه رو ثبت نام کردن و واس هر درس ۳ تومن دادن که من نمیتونستم این هزینه رو بدم چون یجا میگرفتن ، یجوری از این لحاظ استرس دارم 

همه میگن کلاسای حضوری آنلاین اصلا وقت گیره و خوب نیست 

کلاسای من آفلاین اما بعد ۲ ماه میتونم سوالاتمو بپرسم از استادا

من دلم نمیخاد تابستون درس بخونمم🥲😭 نمیتونم تابستون درس بخونم ،از کنکور بشدت میترسم از همین الان فکر میکنم قبول نمیشم ، اعصاب ندارم

آقا کنکور رو اصلا الکی میگن سخته شما کتاب کمک آموزشی بگیر بخون تست بزن برو‌ کنکور بده من درسته رشتم با شما فرق داره ولی همه کلاسا رو رفتم آنلاین رفتم حضوری رفتم هیچی بهتر از خود کمک اموزشی نمیشه استرس هم نداشته باشید چون همه مثل شما یا بدتر شمان 

آقا کنکور رو اصلا الکی میگن سخته شما کتاب کمک آموزشی بگیر بخون تست بزن برو‌ کنکور بده من درسته رشتم ...

خب من خودم با اینکه درسم خوبه ولی میام تست ریاضی بزنم یا عربی اصلا نمتونمممم🥲😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من خودم با اینکه درسم خوبه ولی میام تست ریاضی بزنم یا عربی اصلا نمتونمممم🥲😭😭

خب من به عنوان یه عرب زبان که ریاضیم هم خوبه چند تا نکته به شما میگم

یک اینکه ریاضی درسیه که پیش نیاز می‌خواد پس اگر نمیتونید تست بزنید احتمالا تو سال های قبل یه سری مباحث رو ضعیف کار کردید ببینید مرتبط با فصل های ریاضی کدوم بخش رو متوجه نمیشید و از پایه شروع کنید خوندن و اول تست های سالای قبل اون مبحث رو بزنید 

دو اینکه عربی یه درسیه که نیاز به زمان زیادی داره و مثل ریاضی باید مطالب سال های پیش رو کامل بلد باشید که بتونید جلو برید اگر اشتباه نکنم الان یازدهم هستید از مطالب نهم عربی شروع کنید شاید بگید دیگه اینقدر عربیم بد نیست ولی نهم یه جورایی خلاصه هفتم و هشتم هم هست و با خوندن نهم و بعد دهم نود درصد مشکل عربیتون حل میشه 

با این حال نیاز به کمک آموزشی دارید اگر میتونید کمک آموزشی تهیه کنید اغلب کمک آموزشی ها نکات سال های قبل هم دارن