2777
2789
عنوان

خیانت ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست
خوب بچه هارو میدادی به باباش وظیفه شما نیست بچه ها رو نگه دارید

خوب مشکله منم همینه من حاضرم تو جهنم زندگی کنم یه لحظه از بچه هام دور نشم منو بچه هام بی هم میمیریم انقد بهم وابسته ایم همه چیو فقط بخاطره اونا طاقت آوردم

مهر من ۱۰ میلیونه فقط با دوتا بچه کوچولو بدونه پول و طلا و شغل و پشتوانه و شوهره خیانت کار  باب ...

برا چه سالی ۱۰ میلیون منم ۲۰میلیون برا سال نود بچه هاش گرفت منم یه لقمه نون با منت از زن بابام میخورم اما بهتر از زندگی با یه خیانتکاره الان ۲۰میلیونم شده سیصد میلیون

نام کاربریم بزرگترین آرزومه مطمئنم انشالله بهش میرسم   معتقد به قانون جذب  برای آرامش دلم از ته دلتون دعا  کنید دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا بچه ول کردم فقط ازش راحت شم همه چی تحمل میکنم جز ادم نجسو دست دوم 

چه خوب که میتونی من حاضرم صبح تا شب عذابه جهنم‌رو بکشم ولی یه لحظه نه من میتونم از بچه هام دور شم نه بچه هام از من

چه خوب که میتونی من حاضرم صبح تا شب عذابه جهنم‌رو بکشم ولی یه لحظه نه من میتونم از بچه هام دور شم نه ...

میدونی اول برام عذاب بود اما وقتی اونارو فرستاد گوشیم بدزدن به خاطر اینکه مدرک خیانتشو ازم پاک کنه از بچه هامم متنفر شدم اخه پسر ۱۱ساله بچه هم نیست دلم خونه از همشون

نام کاربریم بزرگترین آرزومه مطمئنم انشالله بهش میرسم   معتقد به قانون جذب  برای آرامش دلم از ته دلتون دعا  کنید دوستای گلم
خوب مشکله منم همینه من حاضرم تو جهنم زندگی کنم یه لحظه از بچه هام دور نشم منو بچه هام بی هم میمیریم ...

منکه باشم میذارم پیش باباش تا بفهمه مسئولیت یعنی چی برای چند ماه میرم خونه بابام تو خوب زجر بکشه مثل سگ بیاد التماس کنه 

مهر من ۱۰ میلیونه فقط با دوتا بچه کوچولو بدونه پول و طلا و شغل و پشتوانه و شوهره خیانت کار  باب ...

وقتی در یک رابطه چندین بار خیانت اتفاق می‌افته لازمه به خودمون یادآوری کنیم که زندگی با تردید، جز رنج و پریشانی حاصلی نداره ولی اگر به مصلحتی در این رابطه می‌مانیم و مجبور به ادامه هستیم بپذیریم که با یک فرد غیر متعهد در رابطه‌ایم و به دنبال اثبات تعهد یا عدم تعهد او خود را درگیر تعقیب وگریز نکنیم؛ زیرا این کار فقط ما را فرسوده خواهد کرد.

در عوض می‌تونیم با تمرکز به خودمان و شرایط ارزشی‌مون که مسبب موندنمون در این رابطه شده  احساس ارزشمندی خود را حفظ و ارتقاء بدیم

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
میدونی اول برام عذاب بود اما وقتی اونارو فرستاد گوشیم بدزدن به خاطر اینکه مدرک خیانتشو ازم پاک کنه ا ...

منم پسر ۹ ساله دارم خیلی هم اذیتم میکنن ولی نمیتونم ولشون کنم گاهی میگم کاش مادر نمیشدم 

طلاق با بچه به علت خیانت به نظرم اشتباه محضه

وقتی در یک رابطه چندین بار خیانت اتفاق می‌افته لازمه به خودمون یادآوری کنیم که زندگی با تردید، جز رنج و پریشانی حاصلی نداره ولی اگر به مصلحتی در این رابطه می‌مانیم و مجبور به ادامه هستیم بپذیریم که با یک فرد غیر متعهد در رابطه‌ایم و به دنبال اثبات تعهد یا عدم تعهد او خود را درگیر تعقیب وگریز نکنیم؛ زیرا این کار فقط ما را فرسوده خواهد کرد.

در عوض می‌تونیم با تمرکز به خودمان و شرایط ارزشی‌مون که مسبب موندنمون در این رابطه شده احساس ارزشمندی خود را حفظ و ارتقاء بدیم

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
میدونی اول برام عذاب بود اما وقتی اونارو فرستاد گوشیم بدزدن به خاطر اینکه مدرک خیانتشو ازم پاک کنه ا ...

ابجی من از زندگیش و جونیش زد بچه رو اورد پیش خودش فقط 30 سالش بود طلاق گرفت ازدواج نکرد حالا که اقا بزرگ شده باور میکنی میزنتش میگه غلط کردی منو نگه داشتی میگه اصلا واسه من کاری نکردی 

منکه باشم میذارم پیش باباش تا بفهمه مسئولیت یعنی چی برای چند ماه میرم خونه بابام تو خوب زجر بکشه مثل ...

خوب شما میتونی من نقطه ضعفم بچه هامن نمیتونم اونام بدون من نمیتونن یه روز گذاشتمشون رفتم پسرم انقد گریه کرده بود اصلا حالت لرز و تشنج گرفته بود از ترسه شدید من خودم زجه میزدم از دوریشون جوری شد با پایه خودم برگشتم وقتی رسیدم پریدن بغلم گفتن مامان تروخدا نرو مامان تنهامون نذار اومدم دیدم شوهرم ولشون کرده پیشه مادره پیرش و رفته سرکار مادرشم بچه هام ول کرده بود تو پله و کوچه چون‌پیشش نمیمونن من با این شرایط نمیتونم جداشم 

ابجی من از زندگیش و جونیش زد بچه رو اورد پیش خودش فقط 30 سالش بود طلاق گرفت ازدواج نکرد حالا که اقا ...

پسرا اخر همینن خصوصا پدرشون بد باشه