2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

331 بازدید | 20 پست

بیاید حاضر جوابی هاتون بگید😶

یا جاهایی که گیر کردید و جوابی نداشتید بگید تا یه جوابی براش پیدا کنیم

میدونم حاضر جوابی هنر نیست 

اما گاهی اوقات باید بعضی از افراد فضول که حرفشون و رک تو روی آدم میزنن نشون داد 

دوست ندارم با جوابم دل کسیو بشکنم ولی وقتی بدونم دلشو نمیشکنم جوابشو میدم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جواب سوال خصوصی 

چرا این سوال رو میپرسی 

اگه از رو نرفت دقیقاً همون سوال رو از خودش بپرسید چقدر حقوق میکیری؟برای چی می‌پرسی .همینجوری خودت چقدر حقوق میگیری 

در جواب متلک و کنایه منظورتون چیه ؟! 

همه اینا رو رک تو چشماش نگاه کنید بگید 

من حاضر جوابیام به شوخیه اگه بخوام دهن یکیو ببندم با احترام و کمی عصبی میبندم چون کم پیش میاد کسی رو مخم را بره و اگر بره عصبی میشم و خیلییی سعی میکنم احترام نگه دارم🤣🤣

من حاضرجوابم زنداشم فقط توخونه دخترش که مااونجامهمون بودیم فقط غرمیزد خیلی بدحرف میزد منم گفتم دیگه اینجانمیام اونم گفت میخوای بیا نمیخوای نیا چیزی نتونستم بگم تاحالا ام دیگه باهاش نمیتونم حرف بزنم قهرنیستم ولی دیگه ازش خوشم نمیاد

خب اشتباه گفتی باید میگفتی برای چی غر میزنید ناراحت هستی ما اینجا هستیم؟!

دخترش مارو میخواست ببره بگردونه تهران رفته بودیم زنداداشم پیش همه بهم گفت حسودیم میشه تورومیخواد ببره بگردونه😒😒

دوست ندارم با جوابم دل کسیو بشکنم ولی وقتی بدونم دلشو نمیشکنم جوابشو میدم

ولی کسی که دل کسی و میشکونه نه یه بار بلکه چند بار به نظرم لایق جوابی که بفهمه دل شکستن چیه تا دل کسی و نشکونه...

دخترش مارو میخواست ببره بگردونه تهران رفته بودیم زنداداشم پیش همه بهم گفت حسودیم میشه تورومیخواد ببر ...

چه پررو میگفتی پس چیکار کنم برات ؟!

همیشه سعی کن حالت سوالی چیزی بگی طرف دهنش بسته بشه