2777
2789
عنوان

نسل جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همه و همه با هر سنی و هر عقایدی قابل احترامن

ابدا .هر عقیده ای قابل احترام نیست

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
نمیشه مامانتو چند روز بهم قرص بدی لطفاً ؟🥺

حتما بیا ببرش 

واقعا علاقه دارین به بیرون رفتن با دوست ها و... 

مامان من زیادی روشنفکره 😶مثلا چند روز پیش می گفت بیا برای تنوع موهات رو رنگ کن حالا من باز از رنگ کردن مو متنفرم 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
عقیده کودک همسری و حجاب اجباری بله ولی آدما قابل احترامن

حتی اونایی هم که ازش دفاع میکنند هم قابل احترام نیستند 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
حتما بیا ببرش  واقعا علاقه دارین به بیرون رفتن با دوست ها و...  مامان من زیادی روشنفکره ...

با کله میام فقط ادرس بده😂

معلومه که علاقه دارم از بس نذاشتن فک میکنن من ب خونه موندن علاقه دارم چرا چون فقط دوست دارم گاهی وقتا با دوستام برم بیرون 

خوش به حالتتتت لطفاً قدرشو بدونن 

بعضیا ارزو دارن همچنین مامانی داشته باشن.

راجب بچه های خودتم همچین نظری داری؟ 

بیچاره بچه هاش

حتی اونایی هم که ازش دفاع میکنند هم قابل احترام نیستند 

منظورم اینه ک نه اون آدم ن اون عقیده قابل احترام نیستن

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 
با کله میام فقط ادرس بده😂 معلومه که علاقه دارم از بس نذاشتن فک میکنن من ب خونه موندن علاقه دارم چر ...

حالا مامان و بابای من زیادی میزارن من عاشق تو خونه موندنم 

مثلا من از پیانو بدم میاد بابام رفته خریده میگه برو یادبگیر و.... 

خیلی از این مشکلات داریم 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)