2777
2789
عنوان

رفتاردوستم

116 بازدید | 7 پست

دوهفته اصرار داشت بریم خونش، بالاخره رفتیم دیدم کلا وسایلاش و عوض کرده من فقط تبریک گفتم. یکی از دوستای دیگم برگشت گفت آهان دلیل اصرارت و فهمیدم میخواستی خونت و نشون بدی.بعد اخمای دوستم رفت توهم. اومدیم خونه زنگ زد هروی دلش خواست بهمون گفت. گفت حسودای بدبخت فکر کردید من مثل شما ولی من اصلا چیزی نگفتم ک!!!!هنوز هنگم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا واقعا گفتن داشته که "دلیل اصرارتو فهمیدیم" ؟؟؟

به هر دلیلی دعوت کرده، شما یا دوستتون دوست نداشتین نمیرفتین یا بعد از این نرید...

اگه اینطوری درباره دلیل ها فکر کنیم که مثلا طرف خونه جدید هم میره نباید بریم خونه‌اش و هدیه ببریم! چون دلیل اون طرف نشون دادن خونه جدیده!

و صد البته که واکنش اون شخص که بعدا تماس گرفته و این حرفها رو زده فوق العاده زشت و دور از ادبه...

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️