2777
2789
بگو ببینم 

خواهرم خاب دیده من رفتم مکه وبرگشتم فقط خودش بوده که اومده استقیالم انگار تو ماه محرم بوده و مراسم بوده .بعدش میگه ازت پرسیدم منتظر نیستی کسی بیاد استقبالت گفتم نه و نظری کسی برام مهم نیست 

و بعدش یکی از  دخترای همسایه گل انداخته دور گردنم گفتم این چیه گردنم دراوردم مسخرم اومده این بوده خابش دیشبم دیده تش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم خاب دیده من رفتم مکه وبرگشتم فقط خودش بوده که اومده استقیالم انگار تو ماه محرم بوده و مراسم ب ...

عزیزم تعبیر خوابت هم برای شما هم خواهرت خوبه هردوتا تون عاقبت به خیر میشین حالا این عاقبت بخیری ممکنه جفتتون مشکل مشترکی داشته باشید که حل میشه یا قرضی دارید ادا میشه یاهم توی زندگیتون به آرامش میرسید فقط مراقب باش از طرف یه مرد یا یه غریبه شایدم یه دوست ظاهری ممکنه حرف هایی در موردت زده بشه یا اتفاقاتی برات بیفته هوشیار باش و به اطرافت بی توجه نباش نگو برام مهم نیست تا اتفاق بدی برات نیفته عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم شایدم یه سقط کردی یا سقط در پیش داشته باشی انشاالله که این نباشه خیره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹