2777
2789

فکر نکنم باشه

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از خدش بپرسی منطقی تره این چ سوالیه

به هر حال این اوضاعی است که می بینید و تفسیر لازم ندارد. ماهم میسوزیم و میسازیم. قسمت مان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز.

خودش در دسترس نیس😐 بعدشم از خودش بپرسم ک ضایس😑😂

میدونم تیکه بود

اخه از کجا میخای بفمی

به هر حال این اوضاعی است که می بینید و تفسیر لازم ندارد. ماهم میسوزیم و میسازیم. قسمت مان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز.

میدونم تیکه بود اخه از کجا میخای بفمی

اخه میدونی چیع بعضیا میگن یهو ساعت جفت ببینی 

یا بصورت ناخوداگاه بیاد تو ذهنت ینی اونم داره بت فک میکنه

نمیدونم چقد درسته دگ این حرفا

اخه میدونی چیع بعضیا میگن یهو ساعت جفت ببینی  یا بصورت ناخوداگاه بیاد تو ذهنت ینی اونم داره بت ...

نمیدونم والا