خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 عنوان سرفه خلطی بچه 316 بازدید | 9 پست خانما بچم دو سالو نیمه نزدیک یک هفته است سرفه خلطی دارهدکتر آنتی بیوتیک هم داده ولی تغییری نکردهشربت بنفشه باریج هم دادهالان دو سه روزه چهار تخم هم بهش میدم، عناب هم میدم چرا تغییر نمیکنه😓 1402/05/11 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 بدنش عفونت داره برو پودر ازیترومایسین بگیر از داروخونه با اب قاطی کن روش نوشته بده بخوره روزی سه سیسی چرک گلوشو بگیره چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 بدنش عفونت داره برو پودر ازیترومایسین بگیر از داروخونه با اب قاطی کن روش نوشته بده بخوره روزی سه سیس ... شربت آزیترومایسین خورده
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 شربت آزیترومایسین خورده درست نشد؟عین خواهر راده من شده باورت میشه یک ماه سرفه خلطی کرد اخر امپول زد دوتا خوب شد چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 درست نشد؟عین خواهر راده من شده باورت میشه یک ماه سرفه خلطی کرد اخر امپول زد دوتا خوب شد ... نه خوب نشده همین دیشب تموم شد شربتش
خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 درست نشد؟عین خواهر راده من شده باورت میشه یک ماه سرفه خلطی کرد اخر امپول زد دوتا خوب شد ... سرفه هم بلد نیست بکنه
خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 سلام خانم سرفه خلطی بچه تون خوب شد؟ سلام چهار تخمه و عناب دمنوش گل پنیرک، شربت گل بنفشه باریج خداروشکر بهتر شدههمه این دمنوش هارو روزی دوتا سه لیوان میدادم بخوره با نبات شیرین کنید یکم تا بتونه بخوره البته بچه من دو سالشه اگه کمتره سن بچتون مشورت کنید با دکتر
خروس_قندی_من مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 6192 سلام خانم سرفه خلطی بچه تون خوب شد؟ من عناب و چهار تخم باهم دم میکردم روزی دو سه لیوان میدادم بهش،شربت گل پنیرک هم یه مقدار دادم بهش