2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 122 پست
ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

ناراحت نشیا توهم مثل خواهرم

احساس میکنم دلت با شوهرت نیست یادلت به زندگیت نیست

درسته؟؟

من باختم بدم باختم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا اما بیخود کردی بچه اوردی ک الان ب فکر طلاقی

خوش خوشانت بود نمیدونسی بچه دردسر داره؟

جمع کن خودتو عزیز من ب خودت بیا

اون طفل معصومو یه دکتر ببر شاید کولیک داره گریه میکنه

اوکی باشه ما اکثرمون اینجا مادریم ماهاهم اذیت شدیم سختی کشیدیم ، من خودم سر یه بچه ک الان ۱۱ ماهشه انقد اعصابم ضعیف شده کلی تیک دارم،افسرده هستم  معده درد گرفتم، کتفم میگیزه، درد سیاتیک گرفتم، کمر درد و پا درد دارم با ۲۳ سال سن 

کل دیشبو زار زدم تا صبح 

اما بچه ها چیزی متوجه نمیشن ک تنبیهش میکنی 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اون بی پدر مادر خیلی بی خوابی فشارش اورد از چهل روزگی اورد گذاشت منو با بچه خونه مادرم گفت از آب گل ...

والا من جای تو بودم میبردم بچه رو تحویلش میدادم برمیگشتم خونه مادرم

یعنی علنا شما و بچه ات رو از خونه بیرون کرده دیگه

تا کی خونه مادرت باشی؟

برگرد برو خونت 

چند وقت دیگه نباشی معشوقه هم پیدا میکنه

بچع رو بده خواهرت 

والا دیگه سه ماهه زدن خیلی بدع 

من تا نه ماهگی شب و روز نداشتم با بچه کولیکی 

اصلا به زدنش فک نکردم،چون بچه زدن و نمیفهمه ک درست رفتار کنع فقط دردش میاد  !!!! 

تازه پدرشم ولم کرده بود

...

واقعا یه سوال ذهنمو درگیر کرده وقتی توانایی بچه دار شدن ندارین یعنی مثلا سلامت روانی ندارین 

اسلحه گذاشتن رو سرتون که بزایین یا مدال مینازن گردنتون 

آخه زدن بچه سه ماهه یعنی چی 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

اول اینکه حتمااا زیر نظر پزشک باش بعدش اگر همسرت قبول می‌کنه چندروز بذارش پیش مامانت یا مادرشوهرت یه مسافرت چندروزه با همسرت برید 

واقعا تو روحیه ت اثر عجیبی دارع

عزیزم این روزهای سخت رو همه مادرا گذروندن . من تا هفت ماهگی بچم چند دفعه به سرم زد بالش بزارم خفش کنم . تقصیر ما نیستا افسردگی بعد زایمان چیزیه که هیچی درموردش یادمون ندادن . اگه پولشو دارین پرستار بگیرین بعد ظهر یا صبح چندساعت بیاد کمکت خودت هم حتما برو پیش مشاورروانشناس و خودت رو درمان کن . بشین با همسرت هم اروم و منطقی صحبت کن و ازش بخواه در نگهداری بچه کمکت کنه 

من خودم یه بچه پنج ماه دارم از روز اول تنها بودم تا الان درکت میکنم بی خوابی خستگی آدم به جنون میرسونه منم دلم میخواد یه وقتایی دخترم فقط ساکت باشه همین ولی وقتی نگاهش میکنم دلم میسوزه نیگم بی گناه ترینه و جز من پناهی نداره منم باهاش بد بشم دعواش کنم قلبش میشکنه هر وقت عصبی شدی  چشمت و ببند نفس عمیق بکش یاد دستاش و پاهاش بیوفت آروم میشی

آره زودتر طلاقتو بگیر شرت و از اون زندگی بکن و برو  خدا جوابت و بده شیشه شیر و فشار میدی تو ده ...

حرف نزن بابا  ده تا جمله گفتی پونصدتا نفرین توشه شما بفرمایید فکری ب حال  خلاهاتون کنید ک اینجا نخواید دنبال  خالی کردن خودتون باشید 

بچه اوردی ؟ 

بچه کولیکی داشتی؟ 

دیدی چ پدری ازت درمیاد ؟ 

افسردگی داشتی؟ 

اینا توجیه کتک نیست 

ولی دلیلی نداره ب یه مادر توهین و نفرین کنی  جز اینکه شخصیت پراز نفرت خودتون و بخواید نمایش بدید 

خودشم میدونه نباید میزده  ولی تحت فشاره میفهمید؟  شوهر بی درک بی کسی بیخوابی یه ادم و تا جنون میبره درکش کنید بفهمید حالشو مگه شما خودتون زن و مادر نیستید ؟ 

حالا زد نباید میزد    دیگه نمیزنه اون اومده دردو دل کنه نیومده تو واگذارش کنی  ب قبامت  اون سر نفرین خودتو قلب و سیاهتو بگیره انشالله 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
اون بی پدر مادر خیلی بی خوابی فشارش اورد از چهل روزگی اورد گذاشت منو با بچه خونه مادرم گفت از آب گل ...

واااااااا

عجب مرتیکه ای

تو هم قبول کردی

اینطوری بود و خوابش انفدر براش مهم بود بیخود کرد پدر شد

پدر مادر شدن این چیزا رو داره

برگرد خونت سریع

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود