2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست
بعضی فکر میکنن خیلی زرنگن /ولی نمیدونن ازدواج بخشی از سرنوشته 

این حرفا چیه. مثلا کسی ک ۴۰ سالشه سرنوشت بوده تنها باشه؟ چرا باید چنین سرنوشتی داشته باشه

کی نوبت این بنده خدا میرسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

توروخدا خودتون بدیخت نکنین ازدواج نکنین همین الان ازگریه وناراحتی چشمام باز نمیشه همین الان با گریه مینویسم فقط قسمتون میدم خودتون بدبخت نکنین ازدواج نکنین😭😭😭😭

خدا نگای دل شکستم کن خدا😭😭

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه. مثلا کسی ک ۴۰ سالشه سرنوشت بوده تنها باشه؟ چرا باید چنین سرنوشتی داشته باشه کی نوبت ا ...

منم نظرم اینه سرنوشته باید خدا بخواد اینجوری همش باید دنبال دلیل باشیم مثلا چرا فلانی بچه دار نشد و تنها موند چرا شوهر یا زنش مرد چرا فلان بیماری کشنده رو گرفت چرا همچین سرنوشتی دارن دلیلشم نمیدونم چرا بعضیا همچین سرنوشتایی دارن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به همون دلیلی که یه کسی بچه دار نشده /چون در سرنوشتش بچه نبوده

دختره ۵سال بچه دار نشده بود حتی دکتر نرفته بود، بعد ک رفت دکتر و درمات شد، بلافاصله باردار شد

سرنوشت ب این زودی عوض شد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خواستگار چه ربطی به کار داره!؟ دختر خوب همیشه خواستگار داره 

اصلا حرفتو قبول ندارم چون الان شرایط یه جوریه که واقعا ازدواج کردن سخته واسه هر دو طرف 

تو این اوضاع اقتصادی و مالی داغون اگه خودت پسر بودی می‌رفتی یه دختر رو بگیری ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز