🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
دختر خوب از نظر من دختریه که اخلاق و رفتار خوبی داره خونه خراب کن نیست، یعنی واسه نیازش نمیره ...
والا من کلی ازین دخترا میشناسم مجردن ۴۰ سالم رد کردن ازدواج به سرنوشت و خواست خداس اتفاقا دختری که خرابه راحت ازدواجش جور میشه چون خودش میره دنبالش دختری که شما توصیف کردی میشینه تو خونه به امید اینکه یکی انتخابش کنه و ممکنه انتخابم نشه هیچ وقت🙃
ازدواج به خانواده خوب .تحصیلات .وضع مالی .سرکار رفتن و...... نیست به سرنوشته /همین
حالا همین جا بگو خواستگار ندارم بعضیا میگن تو اجتماع باش برو سرکار تاپیک زدم دیدم میگن نمیدونم اون شاغلایی که مجرد موندن پس کین
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
بعضی فکر میکنن خیلی زرنگن /ولی نمیدونن ازدواج بخشی از سرنوشته
دمت گرم الحق استادی منم نظرم همینه
دختر خوب از نظر من دختریه که اخلاق و رفتار خوبی داره خونه خراب کن نیست، یعنی واسه نیازش نمیره ...
عزیزم من تو عمرم رل نداشتم الان ۳۳ سالم کسی ام منو نگرفت ولی پسربازه طرف یا به قول شما طرف خونه خراب کن و با مرد متاهل بود الان متاهلن به نظر من سرنوشته باید خدا بخواد