2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نوزده سالمه 

مامانم میگه خاستگار تو رد نکن بعدا پشیمون میشی

آیا اینجوریه؟

پشیمون میشم؟

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
من نوزده سالمه  مامانم میگه خاستگار تو رد نکن بعدا پشیمون میشی آیا اینجوریه؟ پشیمون میشم؟

بله اگه خواستگار خوب داری واقعا پشیمون میشی

منم بی دلیل خواستگارامو رد میکردم و الان خیلی خیلی پشیمونم و دیگه چاره ای ندارم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
بله اگه خواستگار خوب داری واقعا پشیمون میشی منم بی دلیل خواستگارامو رد میکردم و الان خیلی خیلی پشیم ...

خواستگارام خوبن

منم ردشون میکنم چون از ازدواج بدم میاد :((( 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
خواستگارام خوبن منم ردشون میکنم چون از ازدواج بدم میاد :((( 

دقیقا گذشته ی منی، منم از ازدواج بدم میومد ولی الان فهمیدم که چه ظلم بزرگی در حق خودم کردم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
😨

اونم به شانس و بخت طرف داره حقیقته متاسفانه

خدا بزرگه برای همه 

جلو بودن یا عقب بودن بزاریم کنار

انشاالله جونامون تو هر سنی ازدواج کردن خوشبخت و عاقبت بخیر بشن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته