2777
2789
عنوان

نی نی سایت من

144 بازدید | 16 پست

اینجوری شده که نظرات و پیام هایی که میاد برام اون قسمت بالا که عدد رو نشون میده روش که میزنم پیام هارو نشون نمیده وارد یه صفحه میشه که نوشته داشبورد و تبادل نظر و.... برای همه اینجوریه یا فقط برای من خراب شده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یکم بچرخی تو سایت یا خارج و وارد بشی خودش درست میشه برامنم یوقتا میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا من درسته

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

خرابههه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مشکل همس

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

دقیقااا برای منم اینجوری میشه خیلی اعصاب خوردکنه 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

واسه شماهم هررباری که وارد سایت میشید شماره موبایل و رمز میخواد؟‌

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
واسه شماهم هررباری که وارد سایت میشید شماره موبایل و رمز میخواد؟‌

نهدعزیزم اونو که ذخیره کردم باز میشه نظرات بتز نمیشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم