2821
2789

غذای ایرانی ؟ خب زیاده میتونی لیستش از گوگل در بیاری غذاهای معمول رو که همه درست میکنن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب غذاهای فرنگی درست کن پاستا بیف یا چیکن استراگانف 

یا غذای محلی هر شهری 

نخود فرنگی پلو درست کردی تا حالا ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب غذاهای فرنگی درست کن پاستا بیف یا چیکن استراگانف  یا غذای محلی هر شهری  نخود فرنگی پل ...

نخود سبز قاطی برنج با رب و….؟اینو قبلا درست کردم چون پسرم غذا نمیخوره گفتم تایپیک بزنم شاید ایده گرفتم بلکه این بچه یه چیزی بخوره

نخود سبز قاطی برنج با رب و….؟اینو قبلا درست کردم چون پسرم غذا نمیخوره گفتم تایپیک بزنم شاید ایده گرف ...

نخود سبز با شوید و زعفرون اینا با گوشت یا مرغ خیلی خوشمزه است 

برای بچه فک نکنم جذاب باشه چند سالشه ؟

براش مثلا کوکو شنیسل اینای شکل دار درست کن بچه ها اینارو دوست دارن با سس بخورن معمولا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز