2777
2789
عنوان

هیچکس منو تو مدرسه دوست نداره😭

2353 بازدید | 30 پست

بچه ها من دارم میرم یازدهم و سال دهم دوستی پیدا نکردم دوست پیدا کردما خیلی وقتا اخر زنگا دور هم جمع میشدیم حرف میزدیم بازی میکردیم ولی اصلا صمیمی نیستیم اصلا هرچی هست تو مدرسس فقط بعدش باهاشون ارتباطی ندارم

بقیه بچه ها م با من ارتباط نمیگرفتن کلا 

مثلا ی نفر ب من دستور داد بیا اینو بنداز تو سطل 

دختر بدی نیست ولی خب من دلم خیلی شیکست منظورم اینه تو اون مدرسه دلمم زیاد شیکسته 

مدرسمو عوض کنم؟؟؟؟ 

شما بودین میموندین تو اون مدرسه؟ 😭😭😭

میگن مدرسه ای که قراره بری خیلی سخت گیره هم مذهبی هم درسی و اصلا اخلاق ندارن کادرش

دیونه شدم انقد فک کردم بمونم یا برم🥺

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

رشتت چیه 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

من دنبال راهی هستم رفیقامو کات کنم برن😐تو میگی کسی دوسم نداره؟ 🤦🏼‍♀️

میخام نداشته باشه چ خری بودن مگ

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو برو تو جمعشون و سعی کن صمیمی رفتار کنی

یا با بغل دستیت دوست شو

تو مدرسه خیلی عادیه اینجور چیزا😂😂من خودمم اینطوری میگفتم به همکلاسی هام ولی خیلی اوکی بودیم باهم حتی اوناهم میگفتن 

میگم که یه چیز عادیه😁

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

ببین من از تو بدترم همه باهام لجن سر یه قضیه ای...و کسی بم محل نمیده.

من خیلی احساس بدی دارم ولی خب به نظرم عوض نکن مدرسه تو.ارتباطت با دوستای دیگه تو تقویت کن و اینکه اگر هیچ چاره ای نداری این چند ساعت و تحمل کن

من دنبال راهی هستم رفیقامو کات کنم برن😐تو میگی کسی دوسم نداره؟ 🤦🏼‍♀️ میخام نداشته باشه چ خری بود ...

اخه من از تنهایی خیلی بدم میاد🥺خوشبحالت کاش یه روزی مثل تو بشم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من تجربه کردم 

خیلی بده آدم یه گوشه به خنده هم‌کلاسی هاش نگاه کنه حسرت بخوره در حالی که خودش هیچکسو نداره 

از من می‌شنوی یا برو یه کلاس دیگه که دخترای خوبی توش باشن(منظورم اینه سلیطه کم داشته باشن تو اون کلاس) یا کلا از مدرسه برو 

ببین من از تو بدترم همه باهام لجن سر یه قضیه ای...و کسی بم محل نمیده. من خیلی احساس بدی دارم ولی خب ...

واقعا؟؟ خب چرا عوض نمیکنی مدرسه تو؟؟ 

من تجربه کردم  خیلی بده آدم یه گوشه به خنده هم‌کلاسی هاش نگاه کنه حسرت بخوره در حالی که خودش ه ...

یعنی اگر بمونم باهاشون صمیمی تر نمیشه رابطم؟؟؟