2777
2789
عنوان

تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
اره ولی حین تپش قلب نوار موثر ملکه  من حین تپش قلب نوار قلب گرفتم متوجه حمله قلبیم شدن

هولتر خوب همونه دیگه ۲۴ ساعت نوار قلب میگیرع برای دکترتون ارسال میکنه ...

تو اون ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت مشخص میشه کجای قلب مشکلاتی داره الکتریسینه قلب بالاست یا استرس 

یا رگ اضافست هرچی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هولتر خوب همونه دیگه ۲۴ ساعت نوار قلب میگیرع برای دکترتون ارسال میکنه ... تو اون ۲۴ ساعت یا ۴۸ ساعت ...

منم هولتر می‌بندم پی وی سی و پی آی سی دارم حدود ۱۵۰۰تا دوروز 

دکتر قبلی متورال داد نصف ولی جدید رفتم قطع کرد فلوکستین داد گفت شما مشکلت اضطراب هست ولی خیلی اذیتم مرکز آریتمی هم رفتم همه جا رفتم 

وخدایی که بشدت کافیست

منم خیلی تپش قلب دارم دکتر از پارسال قرص داده اما نخوردم، الان بیشترم شده چون چربی خونم بالاس، وقتی قرصای چربیمو مصرف نمیکنم تپش قلبم زیاد میشه نمیدونم چرااا تو جوانی این همه بلاسرمون میاد امان از پیری

منم خیلی تپش قلب دارم دکتر از پارسال قرص داده اما نخوردم، الان بیشترم شده چون چربی خونم بالاس، وقتی ...

ای جانم عزیزم مراقب باش تو ک چربی داری و تپش قلب تو رگ قلبت رسوب نکنه 

درد قلبم داری؟

ای جانم عزیزم مراقب باش تو ک چربی داری و تپش قلب تو رگ قلبت رسوب نکنه  درد قلبم داری؟

درد قلب داشتم، اماپارسال که این دردا میومد سراغم خیلی اذیتم میکرد، رفتم نوار قلب واکو که گفتن مشکلی نداری 

خیلی‌هاش تپش قلب عصبیه... 

ولی امان از وقتی که ریشه‌ی فیزیولوژیک داره...

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...