2777
2789

والا من نمیدونم دقیق کی حامله شدم ولی تقریبا از همون روز که پری تموم شد یک. وز درمیون داشتیم و انگار طبق سونو نشون میده برای همون موقع ها که پری پاک شدم سریع تخمک گذاری شده بود یعنی اگر میزاشتم مثل همیشه از ۱۴ اقدام میکردم کلا بچه نمیشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من نمیدونم دقیق کی حامله شدم ولی تقریبا از همون روز که پری تموم شد یک. وز درمیون داشتیم و انگار ...

پس احتمال داره دقیقا بعد پری تخمک آزاد شه؟ چون من بعد پاک شدن همیشه یه روز زیر دلم خیلی درد میگیره

پس احتمال داره دقیقا بعد پری تخمک آزاد شه؟ چون من بعد پاک شدن همیشه یه روز زیر دلم خیلی درد میگیره

اره همش دکتر میگفت صبر کن بعد از نمیدونم ۱۶ سیکل اقدام کنید نهایتا از ۱۴ شروع کنید آخه من ۳۲ روزه بودم میگفت تخمک گذاریت دیره ولی مال من اصلا تو اون ماه رفته بودیم کربلا و کلا تصمیم داشتیم رابطه نداشته باشیم  تو سفر و خودمون قبل از این که برم مسافرت یک دوبار رابطه داشتم که دقیقا بعد از تموم شدن پری بود و آخر همون ماه فهمیدم باردارم 😅

اره همش دکتر میگفت صبر کن بعد از نمیدونم ۱۶ سیکل اقدام کنید نهایتا از ۱۴ شروع کنید آخه من ۳۲ روزه بو ...

سیکل منم ۳۲,۳۳ روزه ست .

تشخیص زمان تخمک گذاری سخته .

سیکل منم ۳۲,۳۳ روزه ست . تشخیص زمان تخمک گذاری سخته .

اره واقعا تشخیص روز اش سخته 

بیا به شوهرت تقویتی بده 

من دکترم برا شوهرم سلنا پلاس نوشت 

با اسید فولیک و ویتامین e با b6 هر روز بهش بده تا ۳ ماه دیگه فکر کنم همه ی اسپرم هاش تقویت میشه اینجوری وقتی رابطه دارید اسپرم ها مدت طولانی تری زنده میمونند