2777
2789
عنوان

ازدواج

67 بازدید | 4 پست

سلام

من تو خانواده ای هستم که پدرم مریضه ،برادرای حیله گر و رو مخی دارم و یه مادر ساده که اگه برادرام فحشش هم بدن باز حرف اونارو گوش میده،۳۳ سالمه و از زندگی در کنار این افراد خسته شدم ،دختر خوشگلیم هر کس منو میبینه میگه خوشگلی و ازم تعریف میکنن ولی شانس ندارم نه خواستگار دارم نه دوست پسر ،به نظرتون چرا من نمیتونم ازدواج کنم چیکار کنم خواستگار پیدا کنم ؟؟؟

بقیه رو میبینم اعصابم خورد میشه خیلی از من زشت تر و بی سوادتر و گند اخلاق همه ازدواج کردن ،اونم با بالاتر از خودشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تو چه ،من که نخواستم کسی اینجا ازم خواستگاری کنه یا برام شوهر پیدا کنه !🤨

مطمئنی دلیل ازدواج ات فقط شانس بدته ؟ یکم رو طرز برخوردت و اخلاقت تجدید نظر کن دوست عزیز بنده خدا چیزی نگفت یا جوابشو نده یا بگو نمیخوام بگم 

مطمئنی دلیل ازدواج ات فقط شانس بدته ؟ یکم رو طرز برخوردت و اخلاقت تجدید نظر کن دوست عزیز بنده خدا چی ...

اینکه اولین چیزی که به ذهنش رسید شهریه توش زندگی میکنم چندان جالب نیست مطمئن باش ایشون یه آقاست . اینکه بفهمه من اهل کجام مشکلمو حل میکنه من فقط خواستم مردم از تجربه هاشون بگن .