2777
2789
عنوان

دیوار مزخرف

228 بازدید | 18 پست

سلام خوبین بچها، برای اولین بار اگهی گذاشتم تو دیوار برای واگذاری گربه مون، حواسم نبود شماره م رو مخفی نکرده بودم  ، والا نمیدونستم هنوزم آدمای پلشت و مزاحم بازم وجود دارن! پیام داده اگهی براشماست منم دادم بله اگهی ماست میگه منظورت از ماست چیه گفتم اگهی منو همسرم اگه سوالی دارید بفرمایید بعد پیام داده خاکتوسر عقده ای احمقت😑😑😑 انقدر حرصم گرفت بلاک کردم اگهیمم حذف کردم، بچها نگران شدم نکنه مزاحمت درست کنه شمارمو پخش چیزی کنه والا فک میکردم دوران این چیزا گذشته عجب حیوونایی پیدا میشن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای یعنی دیوار هم اینقد کثیف شده؟

کجای کاری، اصلا آگهی کفش و کیف نباید گذاشت منظورش بده.کلا میان تبلیغ میکنن خودشونو😕

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

منم یبار لباس گذاشته بودم یارو زنگ زد آدرس خاست بعد گفت رسیدم من خر فک کردم راست میگه سرکارم گذاشته بود

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من شمارمو همیشه پنهان میکنم با این حال هرکی میاد تو چت فقط برای مزاحمت میاد، یه وقت یه حرفای زشتی میزنن ادم می مونه چی بگه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

باید تو دیوار گزارش میزدی براش قطع کاربری بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وای چقد بد نمیدونستم . اخه نظارت ندارن مگه؟

چه می‌دونم خاک توسرشون،کلا هر کلمه تو آگهی کفش ی معنی داره😑افتضاحه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
واگذاری حیوانات دیوار نزار ادم‌درستی پیدا نمیشه براش  پیج اینستا معتبر هست اونجا ها بزارید&nbs ...

اخه یبار سگ مون رو با دیوار همسرم فروختیم حالا ایندفعه زرنگیم گرف خیرسرم با دیوار خودم گذاشتم اون پیج اینستاهه رو میدی

من زیاد آگهی گذاشتم،هیچ وقتم شمارمو مخفی نمیکنم  تا حالا کسی مزاحم نشده فقط یه بار یه آقای سن بالایی داشت لحن صحبتشو عوض میکرد با قاطعیت گفتم آقای محترم لطفاً حد و حدود خودتونو حفظ کنید خودشو جمع کرد 

دیوار گربه تو نذار خیلیا مریضن میبرن اذیتش میکنن

اره دقیقا خودمم بعدا بفکرم رسید ادمای مریض پیدا میشن حیوون رو اذیت میکنن دیگه حذف کردم به گربه مون صبحی میگفتم میخام واگذارت کنم باشه میری پیش کس دیگه باورت میشه با لحن خودش بلند گفت نههههه 😂😂😂