2777
2789
عنوان

همه صفتای خوب وبدتون را بگین

71 بازدید | 14 پست

خویا :دلسوزم . اهل غیبت نیستم . دروغ اصلا نمی‌گم . از ناراحتی همه ناراحت میشم.  تا حد توانم به همه کمک میکنم  

بد: لجباز .بی اعصاب(تا قبل ازدواجم خیلی مهربونه بودم). نسبت به مادرم  بی احترام وبی ادب 🥺(خیلی سعی میکنم خوب باشم اما وقتی بدیاهشو میبینماعصابم خورد میشه).شدیداً به شوهرم گیر میدم وسرش غر میزنم 🥺 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبیام : دلسوزم. اشکم دم مشکمه. از گلوی خودم میزنم تا رفیقم گشنه نمونه. ناراحتی هیشکیو نمیتونم ببینم 

بدیام : خیلییی غیبت میکنم، حساسم، زود از کدره در میرم،معنی حرفارو خیلی بد متوجه میشم، بدبینم 

من خیلی خوش سر زبونم و فن بیان عالی دارم.مهربون و دلسوزم و همیشه به همه کمک میکنم و رازداری.

بد هم که ... گاهی وقتا از ی چیزی ک خجالت میکشم راجبشدروغ میگم.خیلی وقتا غیبت میکنم.زود عصبی میشم

من بنظرم خوب خاصی ندارم 

دلسوز نیستم حوصله ندارم ناز کسی رو بکشم مهربونم نیستم خیلی سخت اعتماد میکنم همیشه بدترین کارهارو در حق مادرم کردم این افتخار نیست این بدبختیه بخاطرش همیشه عذاب وجدان دارم میدونم یه جا یقه مو میگیره متاسفانه ظالم ترین آدم نسبت به مادرم و برادرام هستم نمیتونم شوهرمو بفهمم اصلا نمیتونم باهاش همدلی کنم نمیتونم وقتاییکه بهم نیاز داره کمکش کنم کلا خیلی بیخودم خیییییییییلی 😔😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😂به خودم امیدوار شدم

خوش به حالت 😇

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من بنظرم خوب خاصی ندارم  دلسوز نیستم حوصله ندارم ناز کسی رو بکشم مهربونم نیستم خیلی سخت اعتماد ...

اگه بگم درکت میکنم دروغ نگفتم همه‌ی این چیزای که گفتی مطمئن هستم  خود واقعی نیستی چون آدمای اطراف وطبیعت زندگی آدما را خیلی تغییر میده  من اونقدر مهربون بودم که حد نداشت اما از بس خانواده ی شوهرم آزارم دادن که الان نمیتونم حتی یه ذره مهربون باشم،🥺 ولی یه چیز بگم هیچی به اندازه قرآن و نماز ادمو تغییر نمیدی از صد تا قرص اعصاب هم اثرش بیشتر

اگه بگم درکت میکنم دروغ نگفتم همه‌ی این چیزای که گفتی مطمئن هستم  خود واقعی نیستی چون آدم ...

میدونم من کلا مهربون نیستم 

مامانم همیشه همینو بهم میگفت 

میگفت داداشت که پسره از تو دلسوز تر و مهربون تره بیشتر بفکره اون موقع ها ناراحت میشدم ولی الان میبینم راست میگه خیلی راست میگه کلا آدم لش و بی دست و پاییم از هیچکی هم نمیتونم محافظت کنم کلا خیلی زیاد بیخودیم خیییییییییییلی زیاد 

اگه تا شنبه تغییری نکردم میرم استراحت میکنم شنبه 

شاید بعدش که بیدارشم بهتر بشم  

میدونم من کلا مهربون نیستم  مامانم همیشه همینو بهم میگفت  میگفت داداشت که پسره از تو دلس ...

از دید من هیچ آدم کامل بد تو دنیا نیست مطمئن هستم که تو هم صفتای خوبی داری یکم فکر کنی یادت میاد  

منتظرم بگی،😂

اینم اضافه کنم که خیلی سیریشم،😂