2821
2789
عنوان

ویلا سهلیه

136 بازدید | 13 پست

بنظرتون اگه دانشجو بشم کرج یا تهران

خونمونو ببریم ویلا باغ روستاهای کرج سخت نمیشه؟اب هواش خیلی خوبه ویلاهای خیلی خوشگلیم دارن

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماهم اونجا ویلا داریم برای همین چیزا دودلم بریم اونجا یا ن ب هر حال باید با ماشین شخصی بری بیای دیگ ...

امکاناتش چطوره دور اطراف باشگاه داره؟ک بشه با ماشین رفت و اومد؟ما تو خریدنش دو دلیم ولی خیلی خوبن ویلاها اونجاا

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
شما کجاش هستین کی خریدین ما سه ساله خریدیم اونقدر رشد نداره پشیمون شدیم

اخه  ویلایی ک من مد نظرمه اگه بخام تو لواسون یا تهران یا....بخرم ۱۰ برابر باید پول بدم واسه همین این منطقه انتخواب کردمش

امکاناتش چطوره دور اطراف باشگاه داره؟ک بشه با ماشین رفت و اومد؟ما تو خریدنش دو دلیم ولی خیلی خوبن وی ...

مدرسه داره درمانگاه و فروشگاه همه چی داره باشگاهم آره داره مهد خانه بازی همه چی داره فقط ماشین میخاد

اخه  ویلایی ک من مد نظرمه اگه بخام تو لواسون یا تهران یا....بخرم ۱۰ برابر باید پول بدم واسه همی ...

کجاش میخاین بخرین تهراندشت؟

میتونم بپرسم چن مترع و چند البته اگه دوست داری بگو

کجاش میخاین بخرین تهراندشت؟ میتونم بپرسم چن مترع و چند البته اگه دوست داری بگو

جاده سهلیه سمت لشکر اباد چند تا نمونه دیدم 

یکیش ۶۰۰ متر خیلی خوشم اومده اگه خونه خودم فروش بره البته یه اپارتمان دارم توی کرج ولی اجارس خودم اونجا نمیشینم 

جاده سهلیه سمت لشکر اباد چند تا نمونه دیدم  یکیش ۶۰۰ متر خیلی خوشم اومده اگه خونه خودم فروش بر ...

ماهم اونورا داریم

راستی تو تاپیکت ی دعای دلسردی گفته بودی اگه داری میشه بفرستی

ماهم اونورا داریم راستی تو تاپیکت ی دعای دلسردی گفته بودی اگه داری میشه بفرستی

وای اون دعای دلسردی کاش میتونستم به کل شکست عشقیای دنیا یاد بدم تا نجات پیدا کنن

والا مال خیلی سال پیش الان ک خودم عاقل شدم ولی اونموقع ی استادی یادم داد

یادم نیست بخدا فکر کنم باید سه تا تار مو تو میپیچیدی دور یه پارچه سفیدی میگفتی به نیت دلسردی از فلان زاده فلان اسم مادر طرفو میگقتی مینداختی توی ی قبر قبل اینکه مرده رو بزارن توش...خب شرایطش سخت بود اگه درست یادم باشه همین بود این فقط برای دختری کاربرد داره ک عاشق پسر بدیه و میخاد از شر احساسش به اون راحت شه اینم سریع اسکرین بگیر میپاکمش شاید تو نی نی سایت گیر بدن

بعد هم خیلی سخته قبر تازه مرده و اینا  خدا خودش کمکم کنه

سرچ کن تو اینترنت دعای دلسردی کلی میاره یکیش هست  باید سوره یاسین به اسم خودت بخونی و سوره کوثرو به ماست و بخوری خیلییی دعاها هست ی مدتی باید بخونی ایشالا ک دلسرد میشی

بخدا دلسردی مثل یه معجزس وقتی گیر افتادی بین احساسات با ی ادم اشتباه وقتی دلسرد میشی تازه خودتو بدست میاری...

....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز