2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

76 بازدید | 12 پست

سللم دوستان گل مادرم جدیدا خیلی خواب میبینه یه سریاش خوبه یسریاش کابوس هست

دیشب این خواب رو دیده بود که با پدرش یعنی پدربزرگم که ۶ سالی میشه فوت شدن(لطفا اگه میشه براشون صلوات بفرستین ممنونم) همراه خاله و مادربزرگم که در قیدحیاتن و چندنفر دیگه به مسجد میرن و  برای اموات فاتحه میخونن پدربزرگم به قبر خودشون که میرسن فاتحه میخونن و به من میگن که براشون آیه ای بخونم و اسمشونو بگم من اینکارو میکنم ولی آخرش پدربزرگم میگن که چرا اسم مادربزرگتو نگفتی(درحالیکه ماوربزرگم در قیدحیاتن)

مامانم تعریف میکنه یه نفر دیگه رو هم آوردن تو مسجد که گفتن تصادف کرده و همونجوری داشتن دفنش میکردن 

اینا چیزاییه که مامانم خوابشو دیده

غیر از اینا خواب عزاداری و مراسم ختم هم دیده بود

خیلی نگرانه میشه بگین اگه میدونین کلیتش اشاره به چی داره؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیره انشاالله این خواب بنظر کابوس میاد

ممنون عزیزم

بله انگار

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
سلام اسی کسی میشناسم تعبیر خواب میکنه شمارش رابهت میدم حاج اقایی هست فکر کنم توی مرکز بیت الزهرا هست ...

سلام

ممنونم ازتون گلم خیلی لطف کردین🌹🙏🏻

یکساعت مونده به اذان ظهر یا مغرب تماس بگیر جواب میده قبلش زنگـبزنی اسم حاج اقا را کامپیوتری میگه

حتما تماس میگیرم

ممنونم