2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایییین

49 بازدید | 4 پست

دوستان من از یه شخصیت معروف اینستا (بازیگر اینا نیس) مدرس هستن و تقریبا این دوسال هس که به فکرشم مثلا به هم میرسیم فلان و اینا ولی خب حز خیال و تصور چیز دیگری نیس‌.خودم ۲۲ سالمه

کلا شیفته قیافه و استایل و...هستم 

اون روز با یه مشاور صحبت کردم گفت که باید فراموشش کنی اتفالوش کنی و هر اثری مثل عکس و اینا رو ازش پاک کنی تو گوشیت...شمانظرتون چیه؟ تا حالا کسی هس همچین چیزی داشته چطور فراموشش کردین؟

لطفا مسخره نکنید قضیه جدی هس

تقریبا همه قبلا بین ادمای معروف یه کراش داشتن

منم داشتم که کلا باهاش زتدگی میکردم. باهاش حرف میزدم.عکساش تو اتاقم بود(خیالی  )

ولی الان یادم نمیاد چی شد

خودش به مرور کم رنگ میشه از ذهنت. نیاز به زمان داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراش زدی بابا😂

منم از بعضی بازیگرای تلوزیون که خوشم میومد بعد یک ماهی یادم میرفت اصلا وقتی میدیدم میگفتم

عههههه این یادش بخیر😂

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

شما از ی نفر ی شخصیت خیالی ساختی و عاشق اون شخصیت خیالی تو ذهنت هستی! شما اصلا عاشق اون ادم نیستی چون چیز زیادی از خودش و شخصیتش نمیدونی، مشاورت درست میگه باید به خودت کمک کنی که این خیالاتو از خودت دور کنی چون باید با زندگی تو واقعیت اشنا بشی نه تو خیالات و توهمات!