2777
2789
عنوان

بینایی بچه کمک

816 بازدید | 11 پست

نوزاد سی روزم فلش گوشی میگیرم جلوی چشمش هم چشمش رو نمیبنده فقط توی نور افتاب چشمش رو میبنده

اگر نوزاد چشمش رو توی نور ببنده یعنی بینایی داره یا ربطی نداره؟اخه توی تاپیک های نی نی سایت خوندم که چشمش رو با نور چراغ قوه جمع میکرده ولی نابینا بوده!

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

میگن با فلش حتی ازش عکس نگیرید تو فلشو میکنی تو چش بیچاره

خدایااااا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چه کاری کردی هنوز خیلی کوچولوعه 

بچه فامیلمون ۱۵ روزه من ازش فیلم گرفتم چراغ موبایل رو تعقیب میکرد بعد بچه خودم یک ماهشه حتی چشمش رو با این نور زیاد نمیبنده

بچه فامیلمون ۱۵ روزه من ازش فیلم گرفتم چراغ موبایل رو تعقیب میکرد بعد بچه خودم یک ماهشه حتی چشم ...

عزیزم حتی اگر نگرانی باید ببری دکتر 

کلا دوماه به بعد واکنش به نور زیاد میشه 

دید نوزاد اون اوایل واقعا کمه 

بهداشت که می‌بری خودشون چک میکنن چرا الکی استرس درست میکنیم برا خودت

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

عزیزم حتی اگر نگرانی باید ببری دکتر  کلا دوماه به بعد واکنش به نور زیاد میشه  دید نوزاد ...

هیچکس چک نمیکنه بینایی رو

فقط دکتر فوق تخصص نوزادان که بردم اونم ارجاع داده به فوق تخصص چشم کودکان شما چه طوری میگین معاینه کرده؟

فوق تخصص نوزادان گفت معاینه چشم کار من نیست بعد توی بهداشت چطوری معاینه میکنن؟

هیچکس چک نمیکنه بینایی رو فقط دکتر فوق تخصص نوزادان که بردم اونم ارجاع داده به فوق تخصص چشم کودکان ...

پسرای من که دنیا اومدن هم تو بیمارستان متخصص چشم اومد واکنش بینایی چک کرد هم ۵ روزه بهداشت بردم چک کردن 

خوب یه سوال مشکل خاصی بود که ارجاع دادن به متخصص چشم کودکان؟ 

پسرای من که دنیا اومدن هم تو بیمارستان متخصص چشم اومد واکنش بینایی چک کرد هم ۵ روزه بهداشت بردم چک ک ...

گفت اون چیزی که باید ببینم رو نمیبینم ببر متخصص چک کنه

گفت اون چیزی که باید ببینم رو نمیبینم ببر متخصص چک کنه

خوب پس دیگه نور ننداز تو چشمش همین الان از یک فوق چشم کودکان براش وقت بگیر 

سلام وقتتون بخیر ،اون دوستمون که گفته بود « نوزاد سی روزم فلش گوشی میگیرم جلوی چشمش هم چشمش رو نمیبنده فقط توی نور افتاب چشمش رو میبنده» 

بالاخره چیکار کردی برا بچت ؟

منم پسرم اینجوریه الان تقریبا ۶ماهشه هنوز همون حالته که گفتی 

چند جا بردمش میگن چون نارس بوده این حالتش طبیعیه باید تا شش یا هفت ماهگی صبر کنی خودش درست میشه،چطور میشه شماره همدیگرو داشته باشیم باهاتون مشورت کنم؟