2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

64 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی ک شغل سنگینی داره ک فشار روانیشم زیاده،نتونه زیاد وقت بزاره و بابتش عذرخواهی کنه

بنظرتون مناسب رابطه س؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من باهاش ازدواج کردم

سخته ولی دوسش داشته باشی شیرینه

هر کسی یه کم و کسری هایی داره دیگه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی زندگی باهاش صبور ی میخواد مثل همسرم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

کاملا حس طرفو میفهمم که هم دوست داره با طرفش بیشتر وقت بگذرونه و هم درگیری کاری زیاد داره 

شما اگه احساس کمبود محبت بهت دست میده وارد رابطه با همچین شخصی نشو

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

من باهاش ازدواج کردم سخته ولی دوسش داشته باشی شیرینه هر کسی یه کم و کسری هایی داره دیگه

درسته واقعا

کاملا حس طرفو میفهمم که هم دوست داره با طرفش بیشتر وقت بگذرونه و هم درگیری کاری زیاد داره 

دقیقا...

دوسش دارما اما نمیدونم میتونم کنار بیام یا نه

کاملا حس طرفو میفهمم که هم دوست داره با طرفش بیشتر وقت بگذرونه و هم درگیری کاری زیاد داره  شما ...

کاملا موافقم

ممنونم عزیزم❤

دقیقا... دوسش دارما اما نمیدونم میتونم کنار بیام یا نه

از ایناس که دو شیفت کار میکنن یا یه شیفته؟

من خودمم شرایطم مثل شماست ولی وقتی دوسش داشته باشی اینچیزا رو هم اجبارا تحمل میکنی

از ایناس که دو شیفت کار میکنن یا یه شیفته؟ من خودمم شرایطم مثل شماست ولی وقتی دوسش داشته باشی اینچی ...

عزیزم سلام خوبید؟

گوشیم دست دوستم بود ازتون نظر خواست

خودش دانشجو پزشکیه اقا هم پزشک هستن شیفای بشدت سنگین و دارن تخصص میگیرن

عزیزم سلام خوبید؟ گوشیم دست دوستم بود ازتون نظر خواست خودش دانشجو پزشکیه اقا هم پزشک هستن شیفای بش ...

سلام عزیزم، اها پس طبیعیه و بستگی به روحیات خودشون داره که بتونن با این موضوع کنار بیان یا نه