2777
2789
عنوان

نون پختن

108 بازدید | 22 پست

کسی با خمیر نونوایی نون پختین؟ من گرفتم کلی بهش کره زدم و گذاشتم تو فر ولی اصلا خوب نشد میخواستم نون روغنی بپزم که لایه لایه بشه ولی نشد . کسی تجربه داره؟

باید با خمیر هزار لا بپزید نه نونوایی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بیشتر ببینید
باید با خمیر هزار لا بپزید نه نونوایی

نون با خمیر هزار لا😐

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون با خمیر هزار لا😐

اینجوری لایه لایه میشه

وگرنه خمیر عادی نهایتا پف میکنه لایه نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بیشتر ببینید
اینجوری لایه لایه میشه وگرنه خمیر عادی نهایتا پف میکنه لایه نمیشه

خب نون روغنی با هزارلا مگه میشه اون مخصوص شیرینی باقلوا اینجور چیزاس فکنم... والا نفهمیدم اسی میخاد چکار کنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

با خمیر میخواستم درست کنم که هم ضخیم باشه هم لایه لایه بشه

خمیر هزار لا درست کنید

با کره درست میشه

برای کروسان و گاتا عالیه

بیشتر ببینید
خب نون روغنی با هزارلا مگه میشه اون مخصوص شیرینی باقلوا اینجور چیزاس فکنم... والا نفهمیدم اسی میخاد ...

بله نون روغنی ترد میشه

بیشتر ببینید
اینجوری لایه لایه میشه وگرنه خمیر عادی نهایتا پف میکنه لایه نمیشه

از دیشب توی تاپیکی بودین اسم کاربریتون همش تو ذهنم تداعی میشه😂😂😂هی تو ذهنم تکرار میکنم که یعنی چی😁😁

https://s8.uupload.ir/files/untitled_gy2l.jpg مثل این باید بشه ولی نمیشه

اووووو پس این دوستمون درست گفت باید با خمیر هزار لا درست کنی من فک کردم نون روغنی با خمیر عادی میخای درست کنی تو روغن سرخ کنی

اووووو پس این دوستمون درست گفت باید با خمیر هزار لا درست کنی من فک کردم نون روغنی با خمیر عادی میخای ...

نه با خمیر معمولی میخوام . تو نونوایی های شهرمون میپختن با همون خمیر نونوایی فقط بهش روغن میزدن که نرم و لایه لایه میشد. ولی از وقتی روغن و ... گرون شد دیگه نمیپزن