2777
2789
عنوان

بیبی چک

266 بازدید | 20 پست

خانوما الان یدونه دوباره زدم  سریع اینطوری شد میمونه صورتی میشه. دیشبم زدم همینطوری شد بعدش پررنگ شد

https://s8.uupload.ir/files/img_20230802_093732_fsgy.jpg

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دوباره میذاری,مثبت بود دیگه همه گفتن

خب عزیزم میبینی دوباره میزارم میتونی نیای داخل تاپیک. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
شما بارداری چرا بیبی چک میزنی

بخاطر تیکر میگی؟ 

از یه زمانی به بعد تو بارداری بتا افت میکنه

عزیزم تیکر واسه سه ماه قبله ک باردار بودمو سقط شد موندم دیروز بود نشدم بیبی زدم

فکر کنم مثبته وسط خط تبخیر هاله داره مثل بالا که وسط خط تبخیر خط انداخته

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما مگه باردار نیستید؟؟

تیکر واسه قبله ک دوماه پیش سقط شد

هم تیکر هم اون پایین نوشتی۴،۵ماه پیش آزمایشت مثبت شده

متاسفانه اردیبهشت سقط شد موعود عقب افتاد بیبی زدم

منفی

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عزیزمممم واقعا متاسفم ان شاءالله این یکی سالم بغل بگیرب

ممنونم.. انشالله 🌱🙂