2777
2789

سلام یا تاپیک باید گزارش بخوره که ممکن هست کاربریتون بترکه و یا باید لینک تاپیکت رو روزای زوج ساعتاتای ۱۰:۳۰ تا ۱۵ تو تاپیکه(حذف تاپیک درخواستی ) بزاری تا نی نی یار تاپیک رو پاک کنه و فقط یک تاپیک پاک میکنن تو طول اون روزا 

سلام یا تاپیک باید گزارش بخوره که ممکن هست کاربریتون بترکه و یا باید لینک تاپیکت رو روزای زوج ساعتات ...

مرسی از توضیحاتت🙏🌷🌷

فقط یه چیزی من بلد نیستم چجوری لینک تاپیکمو بردارم ؟

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی از توضیحاتت🙏🌷🌷 فقط یه چیزی من بلد نیستم چجوری لینک تاپیکمو بردارم ؟

اول اون قسمت پروفت هست بالای صفحه سمت چپ رو اون میزنی، بعدش کادر دومی که نارنجی هست فک کنم کنم که نوشته(ایجاد کردم) میزنی بعدش همه. ی تاپیک هایی ک درست کردی میاد بعد رو یکیشون همینجوری بزن تا وارد یکی از تاپیک ها بشی دوباره میزنی ‌رو نام کاربریت تا تاپیک ها بیان بعد اون تاپیکی که میخوای حذف بشه رو روش نگه میداری میزنی( کپی نشانی پیوند) بعد لینک تاپیک کپی میشه 

بعدم وقتی میخوای لینک رو بزاری تو اون تاپیک تا نی نی یار حذف کنه اول تاپیک رو پیدا میکنی بعد همین قسمت که نظرمونو می‌نویسیم می‌فرستیم ی سنجاق هست رو اون میزنی بعدش رو کادر اولی لینک تاپیکی که کپی کردیو میزاری بعدم میزنی اضافه کردن و بعد ارسال نظر 

اول اون قسمت پروفت هست بالای صفحه سمت چپ رو اون میزنی، بعدش کادر دومی که نارنجی هست فک کنم کنم که نو ...

البته الان فکر کنم نی نی یار تاپیک رو حذف کرده که دوباره بزنه تاپیک رو تا بتونیم لینک هارو بزاریم 

اول اون قسمت پروفت هست بالای صفحه سمت چپ رو اون میزنی، بعدش کادر دومی که نارنجی هست فک کنم کنم که نو ...

الان از کجا اون تاپیک ک باید از نی نی یار بخوام پیدا کنم🤕

..
البته الان فکر کنم نی نی یار تاپیک رو حذف کرده که دوباره بزنه تاپیک رو تا بتونیم لینک هارو بزاریم&nb ...

ولی هر وقت روزای زوج بشه و اون ساعتایی ک گفتم خوده تاپیک نی نی یار تو تاپیک های بروز شده میره