2777
2789
عنوان

عوارض بیهوشی

198 بازدید | 13 پست

سلام دوستان صبحوتون به خیر و شادی 

دوستان من یه بار ۶ سالگی بیهوش شدم

یک بار ۱۰ سالگی الانم عمل دارم و ۱۴ سالمه  ایا ممکنه روی حافظم تاثیر بزاره؟

مگه قراره تاثیربزاره؟؟.

فقط تا یکی دوهفته ادم گیچ میزنه منکه اینجور بودم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد ضریب هوشی میاد پایین

واقعاااااا؟؟؟🙁🫤

من دوبار بیهوشم کردنن

تاثیررداره واقعاا؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم اوت دوبار برام خداراشکر تاثیری نداشت ولی نگران بار سومم

من چی بگم به فاصله دوماه دوتا عمل انجام دادم😅🤣گمونم خنگول شدم

یعنی واقعن انقد تاثیر داره ؟  منم یبار 8 سالگی بیهوش کردن ببارم 16 سالگی  یعنی هوشم اومد ...

نمیدونم والا سوال منم هست:/

یعنی واقعن انقد تاثیر داره ؟  منم یبار 8 سالگی بیهوش کردن ببارم 16 سالگی  یعنی هوشم اومد ...

نه ممکنه روی حافظه کوتاه مدت فقط تاثیر بزاره روی حافظه بلند مدت و ضریب هوشی تاثیر نداره 

نمیدونم والا سوال منم هست:/

روی ضریب هوشی تاثیری نداره اصلا ولی ممکنه روی حافظه کوتاه مدت تاثیر بزاره 

مثلا مثل اینکه هی یادتون بره گوشیتونو کجا گذاشتید وگرنه روی ضریب هوشی تاثیر نداره 

روی ضریب هوشی تاثیری نداره اصلا ولی ممکنه روی حافظه کوتاه مدت تاثیر بزاره  مثلا مثل اینکه هی ی ...

اره من اینجور شدم تمرکز نداشتم

بعد ی مدتم خوب شدم