2777
2789
عنوان

پدر بیمار

117 بازدید | 10 پست

پدرم به نظرم پارانوئید داره، خیلی شکاکه و الان یه عملی انجام داده که من به عنوان همراه باهاش اومدم. بیچاره ام کرده، تخت بقلش یه پیرمرد خوش اخلاق با پسر بزرگش که زن و بچه داره هستن

انقدر به اینها فحش داد که این پدر و پسر کثیفن و هیزن و فلان

بدبخت مجبور شد بره یه پسر بچه به جاش اومد

باز این پدر ما ول نمیکنه

دائم دری وری میگه

خدایی خدا به این پارانوئیدی ها بچه چرا میده اونم دختر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بابا م وقتی چشمش میخوره به دیگران چرت زیاددمیگه اما من اشاره میدم که حالش خوب میست و عقلش از دست داده و گرنه حرف هاییی زکیکی میزنه که ممکنه قتل اتفاق بیفته پس همه میرارنش پای زوال عقل و توجه نمیکننن

اشکال نداره بزارش پای بیماریش به حرف ها و رفتاراش توجه نکن

دیوانه شدم ، همش میگم خدایا کمکم کن

به خودم دائم میگم بالاخره پدره و عمل کرده

ما رو دعا کنین خدا کمکمون کنه نجات پیدا کنیم

دیوانه شدم ، همش میگم خدایا کمکم کن به خودم دائم میگم بالاخره پدره و عمل کرده ما رو دعا کنین خدا ک ...

خدا کمکتون کنه این مشکلات رو فقط خدا میتونه حل کنه و ادم نمیتونه با هیچکس درد دل کنه از ترس ابرو میدونم چی میگی درکت میکنم 

خدا کمکتون کنه این مشکلات رو فقط خدا میتونه حل کنه و ادم نمیتونه با هیچکس درد دل کنه از ترس ابرو مید ...

اره دقیقا همینه 

بعد فکر کن یه عمر با یه شکاک زندگی کنی

مامانم که فوت شدن ، این تازه فیلش یاد هندستون کرده همش میگه زن میخوام. دایم هم مریضه و دختر مجرد هم پیششه. پول و زور انچنانی هم نداره!

ما تو جوونی یادمون رفته این چیزا

این سر پیری ول نمیکنه